IT Gården tecknar order med APSIS

APSISAPSIS väljer IT Gårdens flexibla och säkra molntjänst för drift och utveckling. Molntjänsten består av infrastruktur som är skalbar för APSIS interna data, allt för att förberedda för APSIS tillväxt.

APSIS är marknadsledande inom digitala marknadsföringslösningar som Email Marketing, Marketing Automation och Lead Management. APSIS mer än 240 medarbetare och över 6 000 kunder i 50 olika länder som skickar ut 1 miljon nyhetsbrev – varje timme, dygnet runt, året om.

– Som ett snabbväxande it-bolag är det viktigt att ha samarbetspartners som vi kan växa med. Vi valde IT Gården för deras flexibla, skalbara och säkra lösning för vår interna IT-drift och utvecklingsmiljö. Vi kan lita på att IT Gården övervakar och driftar våra servar så vi kan lägga fokus på att skapa innovativa produkter till våra kunder, säger Johan Krantz, COO, APSIS.

– IT Gården är mycket stolt över att APSIS gav oss förtroendet att förvalta och säkra deras infrastruktur, APSIS krav är i linje med de investeringar IT Gården har gjort i infrastruktur och säkerhet, säger Jens Thystrup, Business Manager, IT Gården.

Post Comment