Hem Nyheter IT-jätten SOTI breddar sin mobilitetsportfölj – presenterar nya lösningar på årlig användarkonferens

IT-jätten SOTI breddar sin mobilitetsportfölj – presenterar nya lösningar på årlig användarkonferens

Publicerat av: Redaktionen

SOTI, världens ledande leverantör av mobilitets- och IoT-lösningar, presenterade idag, på sin årliga användarkonferens SOTI SYNC, de senaste uppdateringarna för mobilitetsplattformen SOTI ONE.

IT-jätten SOTI breddar sin mobilitetsportfölj - presenterar nya lösningar på årlig användarkonferens 3Företaget lanserar även de tre helt nya lösningarna SOTI Insight, SOTI Connect och SOTI Identity.

SOTI ONE-plattformen är en integrerad serie av teknologilösningar utvecklad av SOTI för att hålla nere kostnaden, komplexiteten och antalet driftstopp relaterade till användningen av affärskritiska mobila enheter och applikationer. Idag, under den årliga kundkonferensen SOTI SYNC, presenterade SOTI ett antal uppdateringar till plattformen, inklusive tre helt nya lösningar.

  • Med hjälp av de sju unika lösningar som plattformen består av kan företag göra sig av med interna silosar, minska antalet driftstopp och få värdefull information om sin verksamhet. Plattformen förenklar också företagens hantering av sina mobila enheter samt gör det möjligt för dem att snabbt bygga egna applikationer. När allt är ihopkopplat ser SOTI ONE till att företagens mobilitets- och IoT-verksamheter fungerar enklare, smartare och mer tillförlitligt, säger Carl Rodrigues, vd på SOTI.

Samtliga uppdateringar och lösningar för SOTI ONE kommer finnas tillgängliga för kunder och partners från och med den 4 november 2019. Mer information om SOTI ONE.

Nya produktlanseringar på SOTI SYNC:

  • SOTI Insight är ett Business Intelligence-verktyg som utan någon större konfigurering och installation ger användaren unik analys av applikationer, data, funktioner samt nätverk- och platsanvändning. SOTI Insight gör det enkelt för företag att skaffa sig insikter i hur deras mobila enheter fungerar.
  • SOTI Connect är en IoT-lösning framtagen för företag som erbjuder en komplett livscykelhantering av IoT-enheter inom en organisation. Lösningens mycket flexibla och datadrivna arkitektur innebär att nya IoT-enheter snabbt kan supportas och hanteras, vilket minskar marknadsledtiden för IoT-initiativ. Den första lanseringen av SOTI Connect är inriktad på hantering och support av specifika skrivare för affärskritiska uppgifter.
  • SOTI Identity möjliggör enkel och säker tillgång till SOTI ONE-plattformen. Den har centraliserad användarautentisering, Single Sign-On och rollbaserad åtkomstkontroll, vilket ger organisationer möjlighet att skapa sömnlösa, integrerade och mobila arbetsflöden.
  • SOTI MobiControl är SOTIs flaggskeppsprodukt som nu erbjuder kvalificerad skalbarhet tack vare företagets XTreme-teknologi, en helt ny Android-skriptmotor som stöder JavaScript vilket ger administratörer möjlighet att skripta komplexa hanteringskommandon som kan köras automatiskt. Den här versionen har också förbättrat stöd för stora enhetsåtgärder, lokalisering av grupper av enheter samt mer detaljerade behörigheter.
  • SOTI Assist, SOTIs helpdesklösning kommer med nya samarbets- och diagnostikfunktioner som förbättrar helpdesk-samtalets kvalitet och möjlighet att lösa uppkomna problem vid första kontakten. De nya diagnostiklösningarna som nu adderas till SOTI Assist är speciellt utvecklade för att drastiskt minska antalet driftstopp hos företag som nyttjar mobila lösningar. Den nya samarbetsfunktionen innebär att de tekniska experterna och användarna tillsammans kan samarbeta genom att rita och skriva direkt på enhetsskärmen. Fjärrsessioner kan också spelas in med ljud, vilket underlättar dokumentationen. Dessutom kan enhetsloggar automatiskt skapas från de mobila enheterna och bifogas till ärendet.
  • SOTI Snap adderar support för Blockly (visuell programmering), så att även icke-teknisk användare kan lägga till logik i sina appar genom att helt enkelt dra och släppa logikblock på en arbetsyta. Den här versionen kommer med en helt ny uppsättning av funktioner, utvecklade för att göra det ännu enklare att skapa effektfulla och visuellt tilltalande applikationer på bara några minuter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>