IT-konsultföretaget IT-Total har fått högsta certifiering inom Fortinet
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIT-TOTAL IT-konsultföretaget IT-Total har fått högsta certifiering inom Fortinet

IT-konsultföretaget IT-Total har fått högsta certifiering inom Fortinet

Publicerat av: Redaktionen

IT-konsultföretaget IT-Total har som enda partner i Sverige fått högsta certifiering inom Fortinet, Fortinet Platinum partner.

fortinet

IT-Total fortsätter att fokusera på kompetens och kontinuerligt lärande. Bolaget har sedan tidigare fem specialistkonsulter med den högsta möjliga certifieringsnivå. När det gäller kompetens och erfarenhet av att bygga komplexa lösningar ihop med Fortinet är IT-Total bäst i Sverige. Ingen annan partner i Sverige har samma mängd konsulter med högsta kompetens och erfarenhet inom Fortinet som IT-Total.

– Certifieringen är ett bevis för IT-Totals unika kompetens och erfarenhet inom Fortinets produkter och lösningar. IT-Total och Fortinet har ett långt och strategiskt partnerskap ihop som stärks ytterligar i och med detta.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>