IT-Total är en av två Aruba Partners i Sverige med Silver Peak Certifiering
Hem Nyheter IT-Total är en av två Aruba Partners i Sverige med Silver Peak Certifiering

IT-Total är en av två Aruba Partners i Sverige med Silver Peak Certifiering

Publicerat av: Redaktionen

Utöver vår breda Aruba kompetens så är nu IT-Total fullt certifierade för att även sälja och installera samt hjälpa er med Silver Peak SD-WAN lösningar som numera ingår som en del av HPEs Aruba erbjudande.

IT-Total är en av två Aruba Partners i Sverige med Silver Peak Certifiering

Med detta stärker vi vårt erbjudande inom Edge Computing, och den del av vårt erbjudande som stödjer förflyttningen till molnet.

Förbättrar förutsättningarna för distansarbete

Företagen vill idag förbättra uppkopplingen på sina lokalkontor och möjliggöra säker tillgång hemifrån. Genom att kombinera Silver Peaks SD-WAN-teknik med Arubas lösning för SD-branch och distansarbete kan vi erbjuda våra kunder förenklade implementeringar i filialer och WAN-implementeringar. Det går därmed att förbättra förutsättningarna för distansarbete, vilket också gör det enklare att arbeta molnbaserat och geografiskt utspritt. Företag kan därmed utveckla sina affärer utan att behöva kompromissa.

HPE:s VD Antonio Neri kommenterar:

”WAN-transformering är en nyckelkomponent i HPE:s Intelligent Edge och i företagets Edge to Cloud-vision och tillväxtstrategi. Rustade med en komplett SD-WAN-portfölj kommer vi skynda på den distribuerade molnmodellen och en molnbaserad kundupplevelse som omfattar alla appar och all data, var kunden än befinner sig, säger Antonio Neri”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>