IT-Total bäddar för fortsatt tillväxt med ny roll – anställer HP-ansvarig
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIT-TOTAL IT-Total bäddar för fortsatt tillväxt med ny roll – anställer HP-ansvarig

IT-Total bäddar för fortsatt tillväxt med ny roll – anställer HP-ansvarig

Publicerat av: Redaktionen
Pepe Attevall, IT-Total.

Pepe Attevall, IT-Total.

Pepe Attevall har börjat på IT-Total som affärs- och partneransvarig för HP. Det är en ny roll och utgör en del i tillväxtplanen med leverantören.

IT-Total förstärker sin säljorganisation med  Pepe Attevall som ny affärs- och partneransvarig för HP.

Rollen som partneransvarig är ny på IT-Total och syftet med den är ”att skapa tydliga tillverkarfokuseringar och är en del i vår tillväxtplan med HP som är en viktig partner till IT-Total”, enligt marknadschefen Peter Wallin, som tillägger att Pepe också kommer att få en affärsdrivande roll mot nya och befintliga kunder.

– Pepe har under många år tillhört de absolut främsta säljarna inom datacenter och är uppskattad hos både kunder och partners. Med sin personlighet, bakgrund, relationer och kunnande kommer han att utveckla vår försäljning och [vårt] erbjudande inom främst HP, säger han.

Närmast kommer Pepe Attevall från en liknande roll på ITF (Svensk IT funktion).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>