IT-Total är Filminstitutets nya driftspartner
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIT-TOTAL IT-Total: Filminstitutets nya driftspartner

IT-Total: Filminstitutets nya driftspartner

Publicerat av: Redaktionen

Svenska Filminstitutet jobbar med att stödja produktion, distribution och visning av värdefull film, att bevara och tillgängliggöra det svenska filmarvet samt att representera den svenska filmen internationellt.

I en upphandling med hård konkurrens har de valt IT-Total som ny driftspartner.

Avtalet gäller i upp till sex år och omfattar bland annat serverdrift, nätverk och strategiskt arbete med digitalisering av verksamheten.

Upphandlingen lockade stort intresse från marknaden och i tre förhandlingssteg gallrades dessa ut till en vinnande leverantör. Förutom grundläggande krav på stabil och säker drift, låg fokus på hur lösningen var kopplad till Filminstitutets målbild för IT-drift samt en proaktiv samverkan mellan Filminstitutet och leverantör.

IT-Total är ny IT-partner och leverantör av IT-drifttjänster till Svenska Filminstitutet och ska som det leverera en modern och fullt managerad Private Cloud plattform. I tjänsteleveransen ingår förutom Private Cloud, säkerhetstjänster, nätverkstjänster och samverkan.

IT-Total är Filminstitutets nya driftspartner– IT-Total svarade upp för samtliga krav som vi hade genom hela upphandlingsprocessen av IT-driftstjänster. Stor vikt lades på lösningen, Filminstitutets målbild för IT-drift samt proaktivt samarbete. IT-Total uppfyllde våra högt ställda krav på IT-drift och presenterade ett sammansvetsat kundteam med hög kompetens och tydliga ansvarsområden, något som vi ser som avgörande för en bra relation. Med IT-Total som partner kommer vi att stå väl rustade inför de stora digitaliseringsutmaningar som står framför oss. Vi ser fram emot kommande samarbete, säger Malin Cederfjärd, IT-chef på Svenska Filminstitutet.

– Det känns otroligt kul att Svenska Filminstitutet nu hälsas välkomna som en ny driftkund till oss på IT-Total. Vi är förstås väldigt glada över att vi vinner ytterligare kunder och marknadsandelar inom offentlig sektor. Under upphandlingen har vi lyckats visa att vi har ett erbjudande och arbetssätt som ger Filminstitutet rätt förutsättningar för sin fortsatta digitaliseringsprocess, säger Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services på IT-Total.

Fredrik Rosencrantz

Head of Managed Services & Cyber Security

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00