IT-Total ingår partnerskap med Citedo
Hem Nyheter IT-Total ingår partnerskap med Citedo

IT-Total ingår partnerskap med Citedo

Publicerat av: Redaktionen

IT-Total ingår partnerskap med IT-tjänsteföretaget Citedo som är specialiserade på printtjänster.

Tillsammans med Citedo kan vi erbjuda våra kunder en ännu starkare helhetslösning.

Deras spetskompetens inom printtjänster kompletterar våra leveranser på ett mycket bra sätt, säger Michael Nilsson, VD för IT-Total.

IT-företaget IT-Total befinner sig en tillväxtresa med fokus på att utveckla säkra managerade tjänster, kundrelationer och partnerskap. Målet är att bli marknadens främsta helhetsleverantör – det självklara valet för företag i SME-segmentet inom outsourcing, molntjänster och konsulttjänster. Efter samgåendet med Devinix och EnvokeIT under 2020 har företaget idag cirka 140 medarbetare.

Printtjänster som specialnisch

IT-Total ingår partnerskap med Citedo

Michael Nilsson, VD för IT-Total.

Nu inleder IT-Total ett samarbete med Citedo, ett IT-tjänsteföretag med printtjänster som specialnisch. Företaget har huvudkontoret i Stockholm och servicenätverk över hela Norden. Citedo kommer att överta samtliga kundavtal from 1 oktober.

– Vi är glada och stolta över att presentera Citedo som vår partner. Citedo är ett dedikerat printbolag med gedigen erfarenhet och specialistkompetens. Tack vare samarbetet kan vi nu erbjuda våra kunder marknadens effektivaste printtjänster i kombination med det bästa produktsortimentet inom print, säger Michael Nilsson, VD för IT-Total.

”En del av vår tillväxtplan”
Citedo har lång erfarenhet av outsourcinglösningar för print i både små och stora organisationer. Företaget startade för tjugo år sedan som ett märkesoberoende alternativ inom utskriftslösningar. Med åren har verksamheten utvecklats till att idag omfatta heltäckande IT-tjänster med allt från analys, hårdvara, mjukvara och installation till drift, förbrukning, service och support.

Ulf Tikkanen, VD för Citedo:
– Partnerskapet med IT-Total är en del av vår tillväxtplan. Vi ser fram emot att samarbeta med IT-Total, med deras befintliga kunder och nya gemensamma kunder. Samarbetet kommer att gynna både oss, IT-Total och framför allt våra kunder.

Utvecklingen inom print går mot skräddarsydda och kostnadseffektiva helhetstjänster, berättar Ulf Tikkanen.
– Idag är det snarare regel än undantag att företag abonnerar på helt kundanpassade utskriftstjänster där allt från hårdvara, frakt och installation till övervakning, drift, drivrutinshantering, service och support ingår till en fast månadskostnad.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>