Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIT-TOTAL IT-Total köper 75st årskort på Skansen och donerar till Min Stora Dag

IT-Total köper 75st årskort på Skansen och donerar till Min Stora Dag

Publicerat av: Redaktionen

IT-Total köper 75st årskort på Skansen för att hjälpa Skansen som är i akut behov av ekonomiskt stöd och donerar dessa till välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag som arbetar aktivt med att göra skillnad för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser som kämpar med en tuff vardag.

Nyheten om att friluftsmuseet Skansen i Stockholm är i akut behov av ekonomiskt stöd har inte gått obemärkt förbi. IT-Total vill stödja Skansen i denna tuffa tid genom att donera 75st årskort till välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag. Min Stora Dag arbetar aktivt med att skapa glädjefyllda upplevelser och viktiga pauser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

IT-Total köper 75st årskort på Skansen och donerar till Min Stora Dag 2

Fredrik Franzén, VD på IT-Total

– När vi fick höra att Skansen, som har en stor plats i mångas hjärtan, är i ekonomisk kris och nära konkurs kände vi att vi ville visa vårt stöd i denna tuffa tid. Därför tog vi snabbt beslutet att köpa in och donera Skansen-årskort till välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag som ligger oss varmt om hjärtat, säger Fredrik Franzén, VD på IT-Total.

Kort om Min Stora Dag
Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5 000 barn och unga som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Här kan du också köpa årskort till Skansen

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>