IT-Total stärker ledningsgruppen med Anna Henderson

[KVINNOR PÅ KANALEN] Anna Henderson kommer närmast från en liknande tjänst inom HR på Bessmanet Livs som driver två stora framgångsrika ICA-butiker i Stockholm.

IT-Total stärker ledningsgruppen med Anna Henderson
Anna Henderson, HR-chef och medlem av ledningsgruppen på IT-Total

Där byggde Anna upp och drev en väl fungerande HR-avdelning i rollen som personalchef under 8 år. Rollen på IT-Total kommer ha stark inriktning på att fortsätta arbetet med att stärka IT-Totals varumärke och vara en attraktiv arbetsgivare. Bolaget kommer närmaste tiden behöva rekrytera ett flertal nya medarbetare.

– Det känns oerhört roligt att få välkomna Anna till IT-Total. Rollen som HR-chef är en viktig pusselbit i det bygge vi just nu gör för att fortsätta vår starka tillväxtresa och bli ett ännu större och bättre bolag. Vårt varumärke och våra medarbetare är våra absolut viktigaste tillgångar. Vi är fullkomligt beroende av engagerade medarbetare som tycker att det är kul på jobbet och som brinner för att göra skillnad hos våra kunder. Arbetet med HR-frågor är centralt, säger Fredrik Franzen, VD på IT-Total.

– Det känns fantastiskt roligt att få komma in på IT-Total i ett så expansivt skede. Företagskulturen präglas av öppenhet, ett härligt driv och arbetsglädje vilket ger oss de allra bästa av förutsättningarna för att bli IT-branschens bästa arbetsgivare, säger Anna Henderson, ny HR-chef på IT-Total.