IT-Total vinner affär med Norrtälje Energi
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIT-TOTAL IT-Total tecknade en affär med Norrtälje Energi

IT-Total tecknade en affär med Norrtälje Energi

Publicerat av: Redaktionen

Den 23:e maj tecknade IT-Total en affär med Norrtälje Energi.

Uppdraget går ut på att IT-Total systematiskt ska kartlägga ”ett tekniskt nuläge” genom att genomlysa nät, serverpark, system och datahallar.

Arbetet kommer att drivas i projektform och i nära samarbete med Norrtälje Energis IT-avdelning och styrgrupp. Detta är en strategiskt viktig pusselbit för Norrtälje Energi och de ser fram emot det stöd och kunnande vi på IT-Total kan ge dem.

– Vi har tidigare gjort ett flertal analyser och rapporter av denna karaktär och vi vet vilket värde det skapar för våra kunder. Att objektivt kunna granska och bedöma verksamhetskritisk infrastruktur är få som kan göra med den erfarenhet vi besitter, säger Murat Yigit, ‪Chief Strategy Officer, IT-Total.

– Norrtälje Energi är en viktig samhällsbyggare. För oss är kvalité och pris superviktigt, det gäller även när vi väljer samarbetspartners. IT-Total har både ett gott rykte och stort kunnande inom IT och komplexa miljöer. Vi ser fram emot att arbeta med IT-Total i detta viktiga projekt säger Tobias Dahlberg, VD Norrtälje Energi.

IT-Total vinner affär med Norrtälje EnergiProjektgruppen kommer preliminärt att sätta i gång arbetet fredagen den 3:e juni och pågå i ca 3–4 veckor. Arbetet kommer starta med utbyte av information om miljöernas sammansättning, roller och tillämpade tekniker samt modeller. Genomlysningen kommer att resultera i en rapport innehållande analys av applikationssammansättning, serverkarta och nätstruktur. Projektgruppen kommer även föreslå ev. nödvändiga förändringar för att säkerställa en framtidssäker driftlösning för Norrtälje Energi.

– Det känns alltid lite pirrigt att arbeta med nya kunder. Det blir extra spännande när det är en viktig samhällsaktör som Norrtälje Energi. Att vi blir valda på att vi har gott renommé som bland annat uppmärksammades i Radars årliga undersökning och vårt kunnande gör mig riktigt stolt säger Murat Yigit,
IT-Total.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00