Hem Nyheter Ivalua utsedd till Ledare i Gartners 2019 Magic Quadrant inom kategorin Procure-to-Pay Suites

Ivalua utsedd till Ledare i Gartners 2019 Magic Quadrant inom kategorin Procure-to-Pay Suites

Publicerat av: Redaktionen

 Ivalua, en ledande leverantör av globala molnlösningar för effektiv Spend Management, har utsetts till ”Ledare” i Gartners 2019 ”Magic Quadrant for Procure-to-Pay Suites.”

Ivalua utsedd till Ledare i Gartners 2019 Magic Quadrant inom kategorin Procure-to-Pay Suites 3I och med att Ivalua sedan tidigare har utsetts som ”Ledare” även i Gartners Magic Quadrant for Strategic-to-Pay Suites, är Ivalua nu erkänt som ”Ledare” i två av Gartners magiska kvadranter inom segmentet Source-to-Pay.

Procure-to-Pay-sviter (P2P) inkluderar funktioner för såväl e-upphandling som e-fakturering. I Gartner-rapporten utvärderades lösningssviter från 13 olika mjukvaruföretag enligt ett antal kriterier. IValua placerade sig i Ledar-kvadranten baserat på förmågan att genomföra och leverera på sin vision samt hur välutvecklad visionen i sig är.

Ivalua ser den nya utmärkelsen som ännu ett erkännande för företagets P2P-lösning, som nyligen också tilldelades titeln Best P2P Specialist Provider, av en oberoende panel av branschspecialister vid senaste 2019 World Procurement Awards.

Ivaluas P2P-kunder verkar i en miljö som just nu genomgår en kraftig digitaliseringsprocess som påverkar såväl användare som leverantörer. Kunderna drar också nytta av betydande och snabbare innovationer på området. Exempelvis har CACI implementerat lösningen och idag används den av 99% av leverantörerna och av 100% av företagets anställda, vilket innebär att företaget skapat en inköps- och en betalningsprocess som är nästan helt fri från pappershantering. Många andra företag har också integrerat tiotusentals leverantörer och uppnått mer än en 99 procents digitalisering av P2P-processen.

I mars lanserade också Ivalua sitt så kallade P2P Quick Deployment-paket som levererar full P2P-funktionalitet på bara 8-12 veckor.

Till skillnad från konkurrenternas erbjudanden erbjuder det paketet Ivalua-plattformens fulla funktioner och skalbarhet.

– Vi kunde gå live med Ivaluas P2P-lösning på bara åtta veckor, och detta med fler leverantörer än vi har haft på sju år med vår tidigare teknikleverantör. Medarbetarna kunde snabbt anamma programvaran och våra leverantörer uppskattade Ivalua-modellen, vilket gör det enkelt att komma igång och hjälper till att förbättra samverkan, säger Cindy Seabrease, chef för inköps- och fakturaprocesser hos Maxim Healthcare Services, Inc.

Andra nya innovationer inkluderar Search360, som optimerar användarupplevelsen för sökning och innehåll, vilket eliminerar problemet med stansning. Användarna har dessutom ett större urval av produkter att välja från och kan ändå följa företagets policy. Produktinformation, priser och tillgänglighet är realtidsbaserade eftersom leverantörer deltar i processen genom att länka sina webbplatser till Ivalua.

– Vi på Ivalua är stolta över att återigen få detta erkännande av Gartner, som ledande i två rapporter. Den senaste utmärkelsen är ett ytterligare bevis på att företag som använder sig av Ivalua inte behöver kompromissa mellan funktionalitet och möjlighet att satsa på en komplett svit, säger David Khuat-Duy, koncernchef på Ivalua.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>