Ivanti förvärvar RiskSense och stärker inom patchhantering  för att hantera cyberhot och ransomware-attacker
Hem Säkerhet Ivanti förvärvar RiskSense och stärker inom patchhantering för att hantera cyberhot och ransomware-attacker

Ivanti förvärvar RiskSense och stärker inom patchhantering för att hantera cyberhot och ransomware-attacker

Publicerat av: Redaktionen

Ivanti, automatiseringsplattformen som upptäcker, hanterar, säkrar och servar IT-tillgångar från moln till edge, meddelade idag att den har tecknat ett slutgiltigt avtal om att förvärva RiskSense  en pionjär inom riskbaserad sårbarhetshantering och -prioritering, för att driva utvecklingen av patchhantering.

Nu kan företag och organisationer minska sin attackyta, prioritera sårbarheter och minska sin exponering för cyberhot och ransomware-attacker genom att använda en proaktiv, riskbaserad metod för patchhantering.

Flera robusta riskbaserade funktioner för att hantera sårbarheter sårbarheter är redan tillgängliga för de kunder som har Ivanti Neurons for Patch Intelligence.

Ivanti förvärvar RiskSense och stärker inom patchhantering för att hantera cyberhot och ransomware-attackerTillsammans kommer Ivanti och RiskSense att förse säkerhets- och IT-team med sammanhang och adaptiv intelligens när det kommer till organisations exponeringar för sårbarheter som utnyttjas aktivt, om dessa sårbarheter är knutna till ransomware, och sedan göra det möjligt för dem att snabbt åtgärda dessa hot. Detta kommer att förbättra effektiviteten hos säkerhets- och IT-driftsteam i kampen mot vapeniserade sårbarheter som används av cybermotståndare.

”Under de senaste två åren har cyberattacker som ransomware gått över gränsen från att vara en olägenhet till att verkligen störa samhället”, säger Srinivas Mukkamala, vd för RiskSense.

”Och opatchade sårbarheter förblir ett av de vanligaste sätten att infiltrera organisationers ekosystem. Jag engagerar mig i den globala kampen mot ransomware. Och jag tror verkligen att kombinationen av riskbaserad sårbarhetsprioritering och automatiserad patchintelligens kan hjälpa organisationer att minska sin exponering och göra stor skillnad för den globala cyberrymden. Tillsammans kommer RiskSense och Ivanti att hjälpa kunder att driva operativa effektivitetsvinster och försvara sig mot nästa våg av sofistikerade cyberhot, inklusive ransomware-attacker.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>