Ivanti lanserar IoT-lösning för logistikkjedjan
Hem NyheterInternet Of Things Ivanti lanserar idag IoT-lösning för logistikkjedjan

Ivanti lanserar idag IoT-lösning för logistikkjedjan

Publicerat av: Redaktionen

Ivanti presenterar idag Ivanti Neurons™ för Industrial Internet of Things (IIoT) som hjälper företag att  ytterligare automatisera och optimera sin hantering av logistikkedjan.

Med Ivanti Neurons för IIoT kan organisationer snabbt bygga skalbara applikationer som integreras i befintliga processer.

Idag har många lager och distributionscenter smarta enheter, såsom smarta transportörer, sensorer, kamero och robotar.. Ändå kan sammankopplingarna mellan dessa enheter och tekniker vara komplexa, dyra och ibland riskfyllda.

Med Ivanti Neurons för IIoT kan organisationer skapa applikationer med hjälp av lowcode eller no code som automatiserar och förbättrar leveranskedjans processer.

Ivanti lanserar IoT-lösning för logistikkjedjanEtt exempel är att företag kan nu med Ivanti Neurons för IIoT installera geolokaliseringsfyrar på släpvagnar och fraktcontainrar, vilket gör det möjligt för varvschefer att bättre ha koll på när föremål kommer fram så att de kan anpassa arbetsstyrkan därefter.

”Vi är glada över att bygga vidare på vårt erbjudande och öka vår position inom Internet of Things inom industrin, med fokus på leveranskedjan”, säger Brandon Black, senior vice president och general manager, Ivanti Wavelink. ”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00