Ivanti Neurons effektiviserar IT-verksamheten i staden Seattle
Hem Nyheter Ivanti Neurons effektiviserar IT-verksamheten i staden Seattle

Ivanti Neurons effektiviserar IT-verksamheten i staden Seattle

Publicerat av: Redaktionen

Med hjälp av Ivanti Neurons har Seattle i nordvästra USA dragit nytta av ett enhetligt, moderniserat IT-landskap för att få bättre överblick kring stadens hårdvara.

Staden Seattle har börjat att använda Ivanti Neurons tjänster för att skapa effektiva, repeterbara IT-processer. Man planerar även att använda Ivanti Neurons för att bättre kunna upptäcka, spåra och optimera sina IT-tillgångar. Avtalet gäller Ivanti Neurons tjänster för IT Service Management (ITSM) och IT Asset Management (ITAM).

För att möjliggöra konsolidering av 50 IT-avdelningar till en enda enhetlig avdelning, valde Seattle stad att förlänga sin Ivanti Neurons for ITSM-lösning med Ivanti Neurons för ITAM. Detta gör att Seattle kan standardisera och mogna sina IT-processer för att bli mer effektiva och gör det samtidigt möjligt för dess IT-team att undvika dubbelarbete.

Ivanti Neurons effektiviserar IT-verksamheten i staden Seattle

Ivanti Neurons effektiviserar IT-verksamheten i staden Seattle

– Innan vi slog samman alla avdelningar till ett gränssnitt saknade vi insyn i vilka program som fanns tillgängliga och hur de användes. Nu kan vi integrera våra processer fullt ut ha koll på alla program- och hårdvarutillgångar vilket sparar tid och pengar.

Dessutom kan vi automatisera manuella processer och säkerställa snabbare leverans av viktiga tjänster och support för våra kunder, säger Jenny Rock, ITSM Product Engineer vid City of Seattle.

Seattle har nu en övergripande bild av all IT-programvara och hårdvarutillgångar från moln till den digitala kanten, vilket har varit avgörande eftersom man har mer än 15 000 anställda som använder sig av 7 900 bärbara datorer, 2 000 surfplattor och 12 000 stationära arbetsstationer.

– Med Ivanti för vi nu alla våra tillgångar till ett moderniserat ITSM-gränssnitt och kommer att sätta upp åtgärder, regler och processer för att hantera vår hårdvara. Sammantaget är vårt mål att minimera både förluster och ineffektiva processer, förklarar Jenny Rock.

 

Om Ivanti

Ivanti möjliggör arbetsplatsen som finns närvarande överallt.På arbetsplatsen som är närvarande överallt använder anställda otaliga enheter för att komma åt IT-applikationer och data över olika nätverk för att vara produktiva när de arbetar, var de än befinner sig. Ivanti Neurons automatiseringsplattform ansluter företagets branschledande enhetliga slutpunktshantering, zero-trust-säkerhet och tjänstelösningar för företag, och tillhandahåller en enhetlig IT-plattform som gör det möjligt för enheter att självläka och självsäkra sig och ger användare möjlighet till självbetjäning. Över 40 000 kunder, inklusive 78 från Fortune 100, har valt Ivanti för att upptäcka, hantera, säkra och underhålla sina IT-tillgångar från moln till edge och ge utmärkta slutanvändarupplevelser för anställda, oavsett var och hur de arbetar. Besök www.ivanti.com och följ @GoIvanti för mer information.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>