Hem DISTRIBUTÖRSEC DATACOM Ivanti och SEC DATACOM inleder nytt nordiskt samarbete

Ivanti och SEC DATACOM inleder nytt nordiskt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Den amerikanska tekniktillverkaren Ivanti har just utsett SEC DATACOM till ny distributör för deras produkter och lösningar i Norden.

Ivanti och SEC DATACOM inleder nytt nordiskt samarbete 3Ivanti, som under begreppet ”Unified IT” levererar en komplett portfölj av lösningar som med sin överskridande teknik förenklar förvaltning och drift av digitala arbetsplatser och slutpunkter, har utsett SEC DATACOM till ny distributionspartner för Ivanti i Norden.

”Ivanti gläder sig över samarbetet med SEC DATACOM som ny distributionspartner för Ivantis samlade produktportfölj”, säger Pierre Blom, Channel Manager, Ivanti Nordic och fortsätter: ”Ivanti har under de senaste åren investerat för att stärka säljorganisationen som omfattar Danmark, Norge, Finland och Sverige, och med ett växande nätverk av kanalpartners och en ökad efterfrågan på Ivantis Unified IT-lösningar förväntar vi oss att partnerskapet med SEC DATACOM ytterligare accelererar vår expansion i Norden”.

SEC DATACOM är också begeistrade över det nya samarbetet. ”Vi är övertygade om att Ivantis Unified IT-portfölj av lösningar som automatiserar och förenklar driften av slutpunkter (PC, MAC, arbetsstationer, servrar etc.) kommer att stärka SEC DATACOM:s befintliga portfölj ytterligare och komplettera vår centrala distributionsfilosofi att tillhandahålla värdebaserade tjänster till våra många lokala systemintegratörer och MSP-partners i Danmark, Sverige, Norge och Finland”, säger Lars Zinglersen, grundare och VD för SEC DATACOM.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>