Ivanti och SEC DATACOM inleder nytt nordiskt samarbete

Den amerikanska tekniktillverkaren Ivanti har just utsett SEC DATACOM till ny distributör för deras produkter och lösningar i Norden.

Ivanti och SEC DATACOM inleder nytt nordiskt samarbete 1Ivanti, som under begreppet ”Unified IT” levererar en komplett portfölj av lösningar som med sin överskridande teknik förenklar förvaltning och drift av digitala arbetsplatser och slutpunkter, har utsett SEC DATACOM till ny distributionspartner för Ivanti i Norden.

”Ivanti gläder sig över samarbetet med SEC DATACOM som ny distributionspartner för Ivantis samlade produktportfölj”, säger Pierre Blom, Channel Manager, Ivanti Nordic och fortsätter: ”Ivanti har under de senaste åren investerat för att stärka säljorganisationen som omfattar Danmark, Norge, Finland och Sverige, och med ett växande nätverk av kanalpartners och en ökad efterfrågan på Ivantis Unified IT-lösningar förväntar vi oss att partnerskapet med SEC DATACOM ytterligare accelererar vår expansion i Norden”.

SEC DATACOM är också begeistrade över det nya samarbetet. ”Vi är övertygade om att Ivantis Unified IT-portfölj av lösningar som automatiserar och förenklar driften av slutpunkter (PC, MAC, arbetsstationer, servrar etc.) kommer att stärka SEC DATACOM:s befintliga portfölj ytterligare och komplettera vår centrala distributionsfilosofi att tillhandahålla värdebaserade tjänster till våra många lokala systemintegratörer och MSP-partners i Danmark, Sverige, Norge och Finland”, säger Lars Zinglersen, grundare och VD för SEC DATACOM.