Ivanti och SentinelOne inleder nytt samarbete inom patchhantering
Hem Säkerhet Ivanti och SentinelOne inleder ett nytt samarbete inom patchhantering

Ivanti och SentinelOne inleder ett nytt samarbete inom patchhantering

Publicerat av: Redaktionen

Ivanti, och SentinelOne, meddelade idag att de har gått samman för att hjälpa organisationer att anta ett heltäckande, riskbaserat tillvägagångssätt för patchhantering och stärka cybersäkerheten mot cyberhot, inklusive ransomware-attacker.

Ivanti och SentinelOne kommer att integrera sina bästa tekniska lösningar – Ivanti Neurons for Patch Management och SentinelOnes Singularity XDR-plattform – för att leverera bedömning, prioritering och hantering av sårbarheter i maskinhastighet.

Ivanti och SentinelOne inleder nytt samarbete inom patchhanteringIdag är patchhantering fortfarande en betydande utmaning för många organisationer. Enligt en färsk undersökning från Ivanti visar att 71 % av de som arbetar inom IT och säkerhet tycker att patchning är alltför komplicerat, besvärligt och tidskrävande. Och 53 % sade att organisering och prioritering av kritiska sårbarheter tar det mesta av deras tid. Därför patchar många säkerhets- och IT-team bara nya sårbarheter eller de som har avslöjats i National Vulnerability Database (NVD).

Ändå kan detta leda till luckor i företagssäkerheten som gör att hotaktörer kan orsaka förödelse, eftersom NVD för närvarande missar över 20 % av alla vanliga sårbarheter och exponeringar.

Det nya partnerskapet mellan Ivanti och SentinelOner kommer lösa dessa utmaningar genom att göra det möjligt för organisationer att säkra slutpunkter, förbättra cyberhygienen och minska attackytor genom att snabbt upptäcka sårbarheter och åtgärda dessa svagheter, i hela företaget, med ett enda klick.

”Vi är glada över att samarbeta med SentinelOne för att hjälpa organisationer att stärka cyberhygienen och bättre försvara sig mot cyberattacker”, säger Nayaki Nayyar, VD och Chief Product Officer på Ivanti. ”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>