Ivanti utökar samarbetet med Ingram Micro genom att lägga till hela Ivanti Wavelink-portföljen till distributionsavtalet

Ivanti Wavelink, Ivantis affärsområde för leveranskedjor, meddelade idag att det har tecknat ett go-to-market-avtal med Ingram Micro Inc.

Ivanti utökar samarbetet med Ingram Micro genom att lägga till hela Ivanti Wavelink-portföljen till distributionsavtalet 1Detta nya avtal utvidgar Ivantis relation med Ingram Micro och ger Ingram Micros guld- och silverpartner tillgång till en fullständig Ivanti Wavelink-portfölj med mobil produktivitets- och enhetshantering.

– Vi är glada över att kunna lägga till Ivanti Wavelink-lösningar för mobilitetshantering i vår växande portfölj av erbjudanden för leveranskedjan, säger Jeff Yelton, chef för Advanced Solutions hos Ingram Micro. Hantering av mobila enheter blir allt viktigare när lager och försörjningskedjor migrerar till mer avancerade mobila lösningar som förbättrar produktiviteten, ökar noggrannheten och främjar arbetstagarnas säkerhet, förklarar Jeff Yelton.

Detta nya avtal träder i kraft omedelbart och ger Ingram Micros kanalpartners tillgång till hela portföljen av Ivanti Wavelink Solutions, inklusive Velocity, vilket gör det möjligt för organisationer att komma åt telnet och webbaserade appar via Android; Avalanche, en MDM-plattform utformad för att förbättra arbetstagarens produktivitet och noggrannhet; och Speakeasy, som gör det möjligt för organisationen att lägga till röst i alla applikationer för förbättrad säkerhet och produktivitet hos anställda.

För mer information om Ivanti Wavelinks produkter och lösningar, vänligen besök www.ivanti.com/wavelink.