Ivanti utsedd som värdeledare inom EMA Radar för Digital Employee Experience Management
Hem Säkerhet Ivanti utsedd som värdeledare inom EMA Radar för Digital Employee Experience Management

Ivanti utsedd som värdeledare inom EMA Radar för Digital Employee Experience Management

Publicerat av: Redaktionen

Ivanti, leverantören av Ivanti Neurons automationsplattform som upptäcker, hanterar, säkrar och servar IT-tillgångar från moln till edge, meddelade idag att den har utsett till value leader 2022 inom Enterprise Management Associates’ EMA Radar for Digital Employee Experience Management.

Detta för Ivanti Neurons for Digital Experience.

Dessutom har Ivanti Neurons IT-hanteringslösningar utsetts till Best Reduction of Security Impacts on User Experiences.

Utvärderingen baseras på specifika kriterier som har analyserat företagets övergripande förmågor och inställning till Digital Employee Experience (DEX).

Ivanti utsedd som värdeledare inom EMA Radar för Digital Employee Experience ManagementIvanti Neurons for Digital Experience mäter och optimerar effektivt de anställdas upplevelser på de enheter och inom applikationer som de förlitar sig på, var de än arbetar. Ivanti Neurons for Digital Experience gör det möjligt för organisationer att självständigt spåra, poängsätta och optimera sina anställdas digitala upplevelse för att förbättra produktiviteten, säkerheten och behålla anställda. Det förser IT-team med realtidsinsikter som gör det möjligt för dem att förstå medarbetarnas inställning och spåra och optimera upplevelsen över tid.

Dessutom hjälper det att förebygga problem innan de inträffar genom att upptäcka potentiella IT- och säkerhetsrisker och rekommendera åtgärder för att förbättra den digitala medarbetarupplevelsen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00