Ivanti utsedd till ledare inom Unified Endpoint Management
Hem Säkerhet Ivanti valde till ledare inom Unified Endpoint Management

Ivanti valde till ledare inom Unified Endpoint Management

Publicerat av: Redaktionen

Ivanti, automationsplattformen som hjälper till att göra varje IT-anslutning smartare och säkrare, tillkännagav idag att den har utsetts till ledare i The Forrester Wave™: Unified Endpoint Management-rapporten från Q4 2021.

Rapporten har utvärderat 11 utvalda leverantörer baserat på ett omfattande antal 24 utvärderingskriterier i kategorierna aktuellt erbjudande, strategi och marknadsnärvaro.

Av de utvärderade leverantörerna var Ivanti en av endast tre ledare. Ivanti fick högsta möjliga poäng i utförande, planerade förbättringar, partnerekosystem och intäktskriterier.

”Vi känner att detta är ytterligare validering av vår starka produktvision, vår strategi och förmåga att genomföra den visionen, och vårt ledarskap på UEM-marknaden”, säger Nayaki Nayyar, VD och Chief Product Officer på Ivanti. ”Vi har stärkt vår plattform genom flera strategiska förvärv under det senaste året och lagt till nya möjligheter för att säkra och möjliggöra framtidens arbete, och vi tror att Ivanti tillhandahåller en av de mest robusta övergripande UEM-lösningarna idag. Vi kommer att fortsätta att förnya och tillföra mer automatisering till vår plattform för att ytterligare ge IT-team möjlighet att självläka och självsäkra enheter, samtidigt som vi levererar personliga slutanvändarupplevelser.”

Ivanti Neurons för UEM gör det möjligt för IT-administratörer att samla in detaljerad enhetsdata i realtid, automatisera program- och OS-distributioner, anpassa arbetsmiljöer och proaktivt åtgärda problem med slutanvändare. Det ökar de anställdas produktivitet, förenklar hanteringen av enheter och förbättrar säkerheten genom att ge fullständig insyn i en organisations alla tillgångar och skapa automatisering över ett brett utbud av enheter, inklusive Windows, Mac, ChromeOS, Linux, Unix, iOS, Android och IoT-enheter. Ivanti Neurons för UEM integreras också med företagets Enterprise Service Management (ESM) och zero trust-säkerhetslösningar, vilket ger företag en enda kontrollpunkt där enheter kan självläka och självsäkra sig, samt ge slutanvändare möjlighet till självbetjäning på ett proaktivt, förutsägbart och självständigt sätt.

Ivanti utsedd till ledare inom Unified Endpoint Management

Forrester Wave-rapporten konstaterar: ”Idag är Ivanti den enda leverantören på marknaden som kan tillhandahålla en helt integrerad UEM-, ESM- och EUEM-kapacitet, en stark differentiator som är svår att replikera med verktyg från tredje part. Med förvärvet av MobileIron kombinerar Ivanti sin starka Windows-hantering och patchning med MobileIrons styrkor, främst identitets- och åtkomsthantering (IAM), lösenordslös autentisering, OS-containerisering och mobilt försvar mot hot.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>