Iver är Sveriges Stärkelseproducenters nya IT-partner
Hem NyheterMolntjänster Iver är Sveriges Stärkelseproducenters nya IT-partner

Iver är Sveriges Stärkelseproducenters nya IT-partner

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges Stärkelseproducenter, en ekonomisk förening som ägs av ca 500 odlare av stärkelsepotatis i södra Sverige, har valt Iver som ny IT-partner.

Förutom stärkelseproduktion ingår också i koncernen en stor verksamhet inom smaksättning av livsmedel via bolagen Lyckeby Culinar AB och Kockens AB.

Iver är ny IT-partner och leverantör av IT-drifttjänster till Sveriges Stärkelseproducenter med verksamhet i Sverige, Tjeckien, Danmark, Tyskland, Kina, Lettland, Polen och Ryssland. Iver ska leverera en modern och fullt managerad plattform. I tjänsteleveransen ingår även att ansvara för integration av molntjänster, nätverk, klienthantering, applikationsdrift, övervakning och servicedesk.

Iver är Sveriges Stärkelseproducenters nya IT-partner

Mikael Ryberg, regionchef på Iver

– Iver svarade upp för samtliga krav som vi hade genom hela upphandlingsprocessen av IT-driftstjänster. Vi lade även stor vikt vid samverkansmodellen och hur viktigt det är att skapa en övergripande förståelse för vår komplexa verksamhet. Iver presenterade ett sammansvetsat kundteam med hög kompetens och tydliga ansvarsområden, något som vi ser som avgörande för en bra relation. Att de dessutom delade vår syn på samverkan och kundnärvaro oavsett geografisk placering var definitivt ett plus i kanten. Vi ser att med Iver som partner så kommer vi att stärka vår position inom branschen genom att de tar ett helhetsansvarVi ser fram emot höstens övertagande projekt och kommande samarbete, säger Christel Petersson, IT-chef på Sveriges Stärkelseproducenter.

– Först och främst känns det otroligt kul att Sveriges Stärkelseproducenter nu kan hälsas välkomna som en ny kund till oss på Iver. Under upphandlingen har vårt team gjort en fantastisk insats och tydligt kunna visa för kunden att vi är rätt leverantör och partner. Nu ska vi säkerställa att vi etablerar ett kundnära samarbete vilket ger oss en god förståelse för verksamhetens möjligheter och utmaningar. Det är en förutsättning för att vi som partner ska driva digital transformation på ett relevant och värdeskapande sätt, säger Mikael Ryberg, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>