Ny storaffär för Iver – vinnare i Tillväxtverkets upphandling av IT-drifttjänster
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Iver är vinnare i Tillväxtverkets stora upphandling av IT-drifttjänster

Iver är vinnare i Tillväxtverkets stora upphandling av IT-drifttjänster

Publicerat av: Redaktionen

Ny storaffär för Iver – vinnare i Tillväxtverkets upphandling av IT-drifttjänster.

Avtalet sträcker sig över fyra år med möjlighet till förlängning i ytterligare tre år.

Sammantaget beräknas avtalsvärdet till cirka 110 mkr.

Iver är vinnare i Tillväxtverkets stora upphandling av IT-drifttjänster. Tillväxtverket är en statlig myndighet under Näringsdepartementet med uppdrag att främja hållbar näringslivsutveckling och regional tillväxt samt att genomföra strukturfondsprogram.

Ny storaffär för Iver – vinnare i Tillväxtverkets upphandling av IT-drifttjänsterAvtalet mellan Iver och Tillväxtverket omfattar leverans av tjänster inom infrastruktur, system- och applikationsdrift, IT-arbetsplats, kommunikation samt informations- och cybersäkerhet. Leveransen kommer att ha ett stort fokus på att vidareutveckla Tillväxtverkets förmågor inom informations- och cybersäkerhet, agila arbetsmetoder och hög utvecklingstakt. Inom dessa områden kommer Iver bland annat leverera cybersäkerhetsverktyg och tjänster inom SOC, containers, CI/DI och DevSecOps.

– Att vi vinner Tillväxtverkets upphandling och fortsätter stärka vår position som leverantör till offentlig sektor är helt i linje med våra uttalade mål. Affären med Tillväxtverket är ytterligare ett bevis på att vårt erbjudande med fokus på moderna tekniska lösningar, innovation samt informations- och cybersäkerhet är attraktivt för stora organisationer, säger Carl-Magnus Månsson, vd på Iver.

– Tillväxtverket är en myndighet som ständig utvecklas och har behov av en dynamisk, modern och effektiv infrastruktur. Det ställer stora krav till våra leverantörer att kunna leverera den typ av miljö och vidare bli en partner som kan stödja oss i utvecklingen och leverera mervärde till organisationen, säger Otto Ramirez, Gruppchef IT Förvaltning och Support, på Tillväxtverket.

– Tillväxtverket är långt fram i sitt tänk kring moderna tekniska lösningar och arbetssätt som containers, CI/CD och DevSecOps, alla områden där vi har lagt mycket av vårt fokus de senaste åren som inte minst syns i ett stort antal leveranser till den privata sektorn. Vi ser en tydlig trend i att intresset för denna typ av tjänster nu växer inom offentlig sektor vilket vi självklart ser som mycket spännande. Vi ser fram emot ett nära samarbete med Tillväxtverket som ska säkerställa att de blir en nöjd och långvarig kund till oss, avlutar Carl-Magnus Månsson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>