Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Iver vinnare i Visit Swedens upphandling av IT-tjänster

Iver vinnare i Visit Swedens upphandling av IT-tjänster

Publicerat av: Redaktionen

Iver är vinnare i Visit Swedens upphandling av IT-tjänster.

Avtalet sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Iver är vinnare av Visit Swedens upphandling av IT-tjänster. Inom ramen för avtalet ska Iver ta ett helhetsansvar för att leverera serverdrift och säkerhetstjänster samt bland annat klienter, support, nätverk och servicedesktjänster. Visit Sweden är ett helstatligt aktiebolag med uppdraget att image-marknadsföra Sverige som turistdestination mot både internationella och svenska målgrupper. Visit Sweden samarbetar med Sveriges regioner, städer och destinationer för att inspirera internationell press och influencers att ständigt skriva om och uppmärksamma Sverige som turistdestination.

Automatiskt utkast

Magnus Furmarker, VP Business development, på Iver.

– Med Iver som partner kan vi få stöd i vårt digitaliseringsarbete och hjälp att driva utvecklingen framåt. Tillsammans kan vi möjliggöra effektiva och säkra tjänster för våra medarbetare och skapa mervärde för Sveriges besöksnäring. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Iver i vår fortsatta digitaliseringsresa, säger Jim Paronen, IT Manager, Visit Sweden.

– Det känns fantastiskt bra att kunna välkomna Visit Sweden som ny kund och att vi fortsätter att vinna upphandlingar inom offentlig sektor, en av våra prioriterade vertikaler. Genom leverans av moderna IT-tjänster ska vi, i nära samverkan med Visit Sweden, skapa rätt förutsättning för att öka säkerheten, tillgängligheten och produktiviteten och skapa så stort verksamhetsvärde som möjligt, säger Magnus Furmarker, VP Business development, på Iver.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>