Iver vinnare i Vetenskapsrådets IT-driftupphandling
Hem Nyheter Iver vinnare i Vetenskapsrådets IT-driftupphandling

Iver vinnare i Vetenskapsrådets IT-driftupphandling

Publicerat av: Redaktionen

Iver är vinnare i Vetenskapsrådets upphandling av IT-drifttjänster.

Avtalet sträcker sig över fyra år med en möjlighet till förlängning i ytterligare två + två år.

Vetenskapsrådet är en myndighet under Utbildningsdepartementet och finansierar forskning och forskningsinfrastruktur inom alla vetenskapsområden. Därutöver är Vetenskapsrådet rådgivare till regeringen i forskningspolitiska frågor och arbetar för att öka förståelsen för forskningens långsiktiga samhällsnytta.

Iver är vinnare av Vetenskapsrådets upphandling av IT-drifttjänster. Iver ska leverera helhetsdrift vilket bland annat inkluderar datacentertjänster, nät, server- och applikationsdrift, digital arbetsplats, servicedesk och licenshantering. Införandeprojektet påbörjas i slutet av augusti.

Iver vinnare i Vetenskapsrådets IT-driftupphandling– Att vi vinner ytterligare en upphandling inom offentlig sektor beror på att vi har en professionell hantering genom hela processen där vi med rätt bemanning och ett fantastiskt engagemang från teamet kan erbjuda Vetenskapsrådet rätt tjänster med hög kvalitet och säkerhet. Offentlig sektor är en av våra prioriterade vertikaler och det känns självklart mycket bra att välkomna Vetenskapsrådet som ny kund till oss på Iver, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>