Iver utökar leveransen till Fellowmind
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Iver utökar nu leveransen till Fellowmind

Iver utökar nu leveransen till Fellowmind

Publicerat av: Redaktionen

Fellowmind, med 1 800 medarbetare på fler än 35 kontor i sex europeiska länder med målet att bli Europas ledande leverantör inom affärssystem, molninfrastruktur, Data & Analytics och Modern Workplace, har tecknat ett nytt mångårigt avtal med Iver.

Sedan hösten 2021 ansvarar Iver för leveransen av Fellowminds interna IT-miljö.

Nu utökas Ivers leverans när ett nytt mångårigt avtal tecknats. Iver ska tillhandahålla bakomliggande IT-infrastruktur som möjliggör Fellowminds leverans av molntjänster som affärssystem för Windowsplattform samt affärssystemet Bison som baseras på IBM Power Systems. Iver står för hela infrastrukturen som omfattar virtuell servermiljö, licenser, nätverk, intern och extern säkerhet samt skalskydd.

– Vi är väldigt glada att vi nu förlängt och fördjupat ett redan framgångsrikt samarbete med Iver. Partnerskapet med Iver ger oss tillgång till en solid och samtidigt flexibel IT-infrastruktur som är en absolut nödvändighet för att leverera högklassiga Saas-tjänster till våra kunder, säger Emil Pennlöv, Business Unit Manager för Bison-verksamheten på Fellowmind.

Iver utökar leveransen till Fellowmind– Att vi fördjupar vårt samarbete med Fellowmind känns förstås väldigt bra. Vi känner ju varandra redan och det ger oss god förståelse för Fellowminds verksamhet. Med vår bakomliggande leverans av IT-infrastrukturtjänster ska vi skapa värde och ge Fellowmind rätt förutsättningar att hjälpa sina kunder att göra den digitala transformationen snabbare, säger Magnus Furmarker, VP Business Development, på Iver.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>