Iver vinnare i Locums upphandling av IT-drifttjänster
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Iver vinnare i Locums upphandling av IT-drifttjänster

Iver vinnare i Locums upphandling av IT-drifttjänster

Publicerat av: Redaktionen

Iver är vinnare i Locums upphandling av IT-drifttjänster.

Ett tvåårigt avtal är tecknat med möjlighet till förlängning i ytterligare tre år.

Locum, som förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt sin ägare Region Stockholm, är en ny kund till Iver. Iver ska leverera IT-drift, servicedesk, On-site support samt strategisk rådgivning. IT-driften omfattar att Iver tar ett helhetsansvar för drift, underhåll, administration och tillsammans med Locum utvecklar den befintliga IT-miljö vilket omfattar IT-arbetsplats, molntjänster kopplade till arbetsplats, infrastruktur- och applikationsdrift samt nätverk och IT-säkerhetslösningar. Genom strategisk specialistrådgivning ska Iver även bistå Locum i att stegvis förverkliga strategiska mål under avtalsperioden.

Iver vinnare i Locums upphandling av IT-drifttjänster– Offentlig sektor är en av våra prioriterade vertikaler där vi ska växa och vinna nya marknadsandelar och då känns det förstå väldigt bra när vi nu står som vinnare i Locums upphandling. Nu ska vi, genom ett nära samarbete, säkerställa att vi levererar stabil drift vilket ger verksamheten rätt förutsättningar till fortsatt utveckling. Därutöver ska vi säkerställa att vi i vår konsultativa rådgivning hjälper Locum att realisera sina strategiska mål, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>