Jabra lanserar Engage 50, ett professionellt digitalt headset för samtal med bättre kvalitet
Hem Produkt Nyheter Jabra lanserar Engage 50, ett professionellt digitalt headset för samtal med bättre kvalitet

Jabra lanserar Engage 50, ett professionellt digitalt headset för samtal med bättre kvalitet

Publicerat av: Redaktionen

Jabra lanserar Engage 50 – ett professionellt digitalt headset som sätter ny standard för samtalskvalitet och produktivitet för att tillfredsställa kunderna.

Jabra lanserar Engage 50, ett professionellt digitalt headset för samtal med bättre kvalitet 2Jabra har utvecklat Engage 50 för att lösa de problem som callcenterföretag och liknande verksamheter står inför. I den senaste forskningen kan vi se att 73 procent av de anställda anser att höga ljudnivåer i bakgrunden har en negativ inverkan på deras produktivitet.

Jabra Engage 50 är speciellt utformad för datortelefoni och har funktioner som hjälper mot höga ljudnivåer och avbrott för att förbättra kundtillfredställelsen på callcenters. Headsetet har ett unikt tremikrofonsystem som filtrerar bort bakgrundsljud, vilket ger telefonisterna en tydligare samtalsupplevelse. Stereoljud och superbredband ger livfulla naturtrogna samtal med den högsta hörselskyddnivån för användarna. Jabra Engage 50 är kompatibel med både lokala och molnbaserade softphoneplattformar.

Detaljerade samtalsanalyser

Jabra Engage 50 är utrustat med en specialdesignad programvara för att tillhandahålla detaljerade samtalsanalyser som hjälper verksamheten att driva datastyrda beslut och på så vis förbättra kundupplevelsen, samtidigt som man kämpar mot medarbetarens största utmaning: höga ljudnivåer i bakgrunden. Med Jabra Engage 50 får användaren genom programvaran Jabra Direct, instruktioner via mikrofon och direkt på skärmen – exempelvis information om att mikrofonarmen bör justeras om den inte redan är placerad i ett idealiskt läge för att ge den bästa samtalskvaliteten.

Med programvaran Jabra Express kan verksamheten få en överblick över data för enskilda användare eller grupper. Till exempel ger bakgrundsljudsmätningar företagen en indikation på områden eller tidsperioder där ljudnivåerna överstiger ett visst tröskelvärde. Detta gör det möjligt för verksamheten att fatta beslut baserade på den insamlade informationen för att minska oljud och öka produktiviteten.

Headsetet har funktioner såsom mångfärgade statuslampor på båda hörlurarna. Dessa lampor kan anpassas efter användarnas och företagets behov[1], och säkerställer att användarna inte störs när de är mitt i ett viktigt samtal. Passiv bullerdämpning skyddar dessutom mot avbrott i omgivande ljud och förbättrar medarbetarnas förmåga att fokusera.

– Vår forskning har visat att upp till 90 procent av företagen uppfattar kundtillfredsställelse som en konkurrensfördel, säger Holger Reisinger, SVP Business Solutions, hos Jabra. När det gäller att förbättra samtalskvaliteten och resultatet är det viktigt att vi lyssnar på kundservicemedarbetarna, som vet bättre än någon annan vad som distraherar eller hindrar dem att slutföra samtal på ett tillfredsställande sätt.

– Det är därför vi har skapat Jabra Engage 50 – för att möta dagens utmaningar inom callcenter och liknande verksamheter. Det finns inget headset på marknaden som ger samma ljudkvalitet, bullerdämpning och funktioner för att hjälpa medarbetare som är beroende av telefonen för att kunna fokusera på sitt jobb utan behöva oroa sig för avbrott. Vi har också lyssnat på företagare, varav två tredjedelar planerar strategiska investeringar i avancerad analys under de kommande två åren. Dataanalysfunktionen i Jabra Engage 50 gör det möjligt för företagen att fatta beslut för att förbättra samtalskvaliteten för både medarbetare och kunder, tillägger Reisinger.

Tre patent

Engage 50 är utvecklad med hjälp av tre patent för funktioner som förbättrar samtalskvaliteten: dess tremikrofonsystem för att minska oönskade ljud, inbäddning av processchipet direkt i öronkåpan och ljudförbättringar som balanserar inkommande ljud som anpassas automatiskt till användarnas preferenser.

Utöver dessa funktioner har Engage 50 ett tillbehör för samtalskontroll, Jabra Engage Link, som tillåter medarbetare att justera volymnivåer och stänga av ljudet, välja snabbuppringning, svara och avsluta samtal och uppdatera statuslamporna med en knapptryckning. Varje headset har också en USB-C-kontakt för enkel anslutning till PC och mobila enheter, med möjlighet till en USB-A-kontakt som tillbehör.

Nyckelfunktioner: Jabra Engage 50 Stereo/Mono

• Tremikrofonssystem med stereoljud och superband

• Passiv bullerdämpning

• Anpassad för Skype for Business Open Office

• Anpassningsbara statuslampor på båda hörlurarna

• Bekväma, anpassningsbar komfort för att vara bekväma hela dagen

• Instruktioner för användarna via mikrofon och direkt på skärmen

• Detaljerade samtalsanalyser

• USB-C-anslutning. USB-A som tillbehör.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>