Jag är oerhört glad över att Fredrik tar över VD-rollen
Hem Nyheter Jag är oerhört glad över att Fredrik tar över VD-rollen

Jag är oerhört glad över att Fredrik tar över VD-rollen

Publicerat av: Redaktionen

Fredrik Sidmar kommer att axla rollen som nya VD på Cygate och tillträder den 1 oktober.

Jag är oerhört glad över att Fredrik tar över VD-rollen 1

Fredrik Sidmar, VD Cygate

Fredrik har lång erfarenhet från IT-branschen och kommer närmast från tjänsten som affärsområdeschef på IT-konsultbolaget Acando.

Fredrik har framgångsrikt lett stora konsultintensiva verksamheter i förändring och har en gedigen bakgrund från såväl strategiarbete som operativa chefsroller inom IT-branschen.

– Jag är oerhört glad över att Fredrik nu tar över VD-rollen på Cygate. Han brinner för att utveckla kunder, affärer och medarbetare. Fredriks uppdrag blir att driva den operativa verksamheten och fortsätta Cygates förändringsresa med fokus på tjänsteutveckling- och försäljning inom områden som IT-som-tjänst, moln och säkerhet, säger Charlotta Rehman, chef för Telias företagsaffär, där Cygate ingår.

– En central del av arbetet handlar om att aktivt bidra till Telia och Cygates gemensamma förmåga att leverera helhetslösningar för kommunikation och IT med målet att bli Sveriges ledande leverantör av ICT-tjänster, fortsätter Charlotta Rehman.

– En av de saker som hållit mig kvar i konsultbranschen i snart tjugo år har varit spänningen i att verka i bolag och branscher under förändring. Jag kan inte tänka mig en bättre plats än på Cygate och Telia som verkar i gränslandet mellan IT och telekom, berättar Fredrik Sidmar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>