Jannik Haargaard är ny Europachef på Zyxel
Hem Leverantör Jannik Haargaard är ny Europachef på Zyxel

Jannik Haargaard är ny Europachef på Zyxel

Publicerat av: Redaktionen

Jannik efterträder Lee Marsden, som nu lämnar organisationen efter 12 år.

Jannik Haargaard är ny Europachef på Zyxel 2

Jannik Haargaard, Europachef på Zyxel

Zyxel Communications tillkännager nu att Jannik Haargaard är ny Europachef för företaget. Jannik har jobbat på Zyxel i 11 år i flera olika roller. Bland annat har han varit chef för Finland och Danmark, och nu senast vice verksamhets- och ekonomichef. Jannik ersätter Lee Marsden som närmast dubblat Zyxels omsättning i Europa från 80 miljoner euro 2012 till över 150 miljoner euro 2016.

– Zyxel har presterat oerhört bra de senaste åren, och nu är det dags att sätta nästa mål. Tillsammans med våra partners kommer vi att samarbeta för att driva verksamheten inom SMB och nätverk. Vi har en god förståelse för kundresan och med den digitala transformationen som hävstång kommer vi att ta Zyxel nya steg framåt, säger Jannik Haargard.

Jannik kommer att vara placerad på Zyxels Danmarkkontor i Köpenhamn och rapportera till Gordon Yang.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>