Jättekonferensen Cisco Live! är igång – här är de största nyheterna
Hem LeverantörCISCO Jättekonferensen Cisco Live! är igång – här är de största nyheterna

Jättekonferensen Cisco Live! är igång – här är de största nyheterna

Publicerat av: Redaktionen

Under påskveckan äger Cisco Live! rum, nätverksjättens årliga event med fler än 90 000 kunder och partners från fler än 200 länder anmälda.

Jättekonferensen Cisco Live! är igång – här är de största nyheterna

Som vanligt släpps en hel del nyheter under eventet, från hur framtidens internet ska byggas till lösningar för att ta bort behovet av lösenord för gott.

Det två dagar långa digitala eventet har i år temat “Turn IT Up”. Inledningsanförandet hölls av Ciscos CEO Chuck Robbins, och programmet innehåller även innovationssamtal, hands-on-sessioner, artistframträdanden och utbildningar inom ledarskap och tekniska specialområden.

“Vi är vid en unik punkt i tiden där vi kan forma framtiden som ligger framför oss, och för att göra det behöver vi rätt teknologi för att lägga grunden”, säger Chuck Robbins. “Med de innovationer vi visar upp den här veckan, kommer våra kunder världen över inte bara att kunna sammankoppla, säkra och automatisera framtidens IT, utan även dra nytta av teknologi för att driva en inkluderande framtid för alla.”

Några av de viktigaste nyheterna på Cisco Live!

  • Cisco omvandlar Internets infrastruktur för att stödja en mer inkluderande framtid för alla:
    Snabb digitalisering och 5G kommer att skapa fantastiska möjligheter för många, men inte för alla. En inkluderande framtid kräver att nätverken omvandlas på ett sätt som för alltid förändrar nätets ekonomi. Idag berättar Cisco om hur företagets strategi för Internet of The Future förverkligas med flera banbrytande innovationer inom chips, optik, mjukvara och system som omskapar nätverken i massiv skala.
  • Cisco Secure visar upp den lösenordslösa framtiden med enklare och mer pålitlig säkerhet för alla:

Problemen med att använda lösenord är välkända. Lösenord är sårbara och svårhanterliga, vilket kostar verksamheter mångmiljardbelopp varje år. Idag presenterar Cisco Secure lösenordslös autentisering via Duo, som fungerar oberoende av infrastruktur, och låter användare hoppa över lösenorden och säkert logga in i molnapplikationer via säkerhetsnycklar eller biometrisk igenkänning. Duo-autentiseringen är en del av Ciscos marknadsledande zero trust-plattform med lager av enhets- och användningskontroll för att ytterligare förstärka säkerheten vid inloggning.

  • Oöverträffad visibilitet över applikationer och Internet: Visibilitet bortom verksamhetens egna nätverk blir allt mer kritiskt, när IT går mot en hybridstrategi drivet av allt snabbare implementering av SaaS-, internet- och molnbaserade lösningar. Idag presenterar Cisco integration av internet- och molnanalysverktyget ThousandEyes med Cisco Catalyst 9000-familjen, och Cisco AppDynamics Dash Studio, marknadens första och enda full-stack visibilitetslösning för verksamheter och molnnätverk.
  • Cisco presenterar den mest expansiva SASE-arkitekturen, med fullständigt skydd från endpoint till molnet: Den snabba utvecklingen mot hybridarbete och flytten till molnet har gjort det allt mer komplext att hantera nätverk och säkerhet, på grund av en allt större angreppsyta med användare, enheter, applikationer och data. Idag förenklar Cisco nätverkssäkerhet med en expanderad Secure Access Service Edge (SASE)-arkitektur där alla kärnkomponenter kan köpas i ett paket och med flexibiliteten att enkelt växla över till en heltäckande abonnemangslösning i framtiden. Cisco presenterar även nya innovationer i den för molnet skräddarsydda plattformen SecureX, som erbjuder komplett skydd från endpoint till molnet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>