JBL Charge 3 – perfekt till sommarens festivaler
Hem NyheterEfter Jobbet JBL Charge 3 – perfekt till sommarens festivaler

JBL Charge 3 – perfekt till sommarens festivaler

Publicerat av: Redaktionen

Solen och värmen är här igen och det innebär långa kvällar på terrassen, resor till stranden och picknick på landet.

Det betyder också att sommarens musikfestivaler nu står för dörren. Utöver tältet, campingstolen och sovsäcken är en trådlös högtalare ett måste för alla festivalbesökare som vill skapa den perfekta festivalupplevelsen i år. Men med det lite oförutsägbara svenska sommarvädret som skiftar mellan kallt, varmt, regn och sol krävs en tålig trådlös högtalare som klarar det mesta.efter1

Nu har Harman lanserat den trådlösa och bärbara högtalaren JBL Charge 3, som är en vattentät och robust Bluetooth-högtalare med kraftfullt stereoljud i kompakt och elegant design. Högtalaren har ett kraftfullt 6000 mAh batteri som ger 20 timmars speltid och kan ladda smartphones och surfplattor via USB-porten. Med JBL Charge 3 är festen igång hela tiden oavsett om den är på festivalen, stranden eller terrassen.

JBL på Bråvalla Festival 2016

I år gör Harman lanseringen av Charge 3 extra speciell och blir officiell högtalarsponsor av årets Bråvalla Festival som hålls utanför Norrköping den 29 juni till 2 juli. Som sponsor kommer JBL att inrätta en Chill Area på festivalområdet, där kan besökare lyssna på skön musik och DJ:s som uppträder live. Det kommer dessutom att finnas ett JBL Gym, för festivalbesökare som vill uppleva hur musik och ljud påverkar träningsmotivationen. I samband med festivalen anordnar JBL även DJ-tävlingen JBL Mix To Win som pågår från 6 juni till 26 juni, och för besökare på festivalen finns Charge 3 högtalare att låna till sitt eget läger för att höja feststämingen ytterligare.

JBL Charge 3 funktioner

  • Bluetooth-streaming: Möjligheten att trådlöst ansluta upp till tre smartphones eller surfplattor, så man kan turas om att vara DJ.
  • 6000mAh Batteri: Inbyggt uppladdningsbart batteri som ger upp till 20 timmars speltid och som även kan ladda batterierna till smartphones och surfplattor via USB-ingång.
  • Mikrofon: Ring med klart och naturligt ljud från högtalarna genom att trycka på en knapp – tack vare högtalarens eko- och bullerdämpande mikrofon.
  • IPX7 vattentät: Det finns ingen anledning att oroa sig för regn eller andra typer av vätskor på högtalaren. Man kan till och med doppa Charge 3 i vatten utan att det orsakar några problem.
  • JBL Connect: Bygg din egen ljudanläggning och förbättra lyssnarupplevelsen genom att ansluta flera JBL Connect högtalare.
  • Robust hölje: Högtalaren är av hållbart material och har robust hölje, vilket gör att den tål det mesta.
  • JBL Bass Radiator: gör att du både kan höra och känna basen med dubbel passiv subwoofer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00