Kajsa Frisell stärker TH1NG

[KVINNOR PÅ KANALEN] TH1NGs styrelse utökas nu med Kajsa Frisell som styrelseledamot.

Kajsa Frisell stärker TH1NG 1
Foto: Elias Ljungberg

Kajsa kommer närmast från en roll som näringspolitisk expert inom telekom och digital infrastruktur på IT&Telekomföretagen. Hon har även varit ledamot i Telekområdgivarnas styrelse och Konsumentverkets insynsråd och arbetat på regeringens Bredbandsforum samt på Post-och Telestyrelsen.

– Kajsa har en gedigen erfarenhet inom telekom och digital infrastruktur och kommer att bidra stort till TH1NGs utveckling. Rekryteringen av en extern kraft med Kajsas kompetens och erfarenhet är ytterligare ett steg i vår satsning att bli Sveriges smartaste operatör inom framtidens tjänster, säger Robert Nilsson, styrelseordförande, TH1NG.

– Jag är mycket glad och hedrad över möjligheten att få ta plats och bidra i styrelsen. Det kommer bli både lärorikt och spännande.

TH1NG har på kort tid etablerat sig på telekommarknaden och tagit en ny och unik position. Deras vision om det uppkopplade samhället är mycket spännande och har en enorm potential säger Kajsa Frisell.

TH1NGs styrelse består nu av Robert Nilsson, Kajsa Frisell, Daniel Källenfors, Klas Westholm, David Tombs och Fredrik Albertsson.