Kanalchefer delar med sig av strategier för tillväxt och digital transformation
Hem Schneider Electric Kanalchefer delar med sig av strategier för tillväxt och digital transformation

Kanalchefer delar med sig av strategier för tillväxt och digital transformation

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric lanserar en ny podcast, där kanalchefer från hela Europa delar med sig av olika branschinsikter.

Med IT Channel Perspectives kommer leverantörer av olika IT-tjänster att få tillgång till en plattform för att föra diskussioner om trender inom digital transformation, ny teknik som artificiell intelligens, fjärrövervakning och Edge Computing, och lyssnarna får ta del av företagsledares personliga erfarenheter av att ha stöttat kunder och drivit tillväxt under pandemin.

Varje avsnitt gästas podcasten av kanalchefer från Schneider Electric runt om i Europa och även gästas utav viktiga partners. Lyssnarna kommer få ta del av insikter och diskussioner om hur olika organisationer har anpassat sig till och uppfyllt kunders krav i en tid av makroekonomiska störningar. IT-leverantörer, återförsäljare, systemintegratörer och distributörer kan lyssna på de tre första avsnitten av podcasten via Apple Podcasts, Spotify Podcasts, Google Podcasts och Stitcher Podcasts – eller läsa mer på APC.com.

Hur digital transformation påskyndar tillväxten inom detaljhandeln

Det senaste avsnittet gästas av Peter Noren, Senior Sales Specialist, Data Center and SAP Solutions, Fujitsu Sweden AB, som tillsammans med Marcelo Pizzato, IT Channel Manager från Schneider Electric i Sverige, diskuterar digital transformation inom detaljhandel och Edge Computing.

Kanalchefer delar med sig av strategier för tillväxt och digital transformation– Tillsammans arbetar vi för att säkerställa förutsägbarhet för våra gemensamma detaljhandelskunder, säger Peter Noren. Partnerskap är avgörande idag och särskilt när det gäller att lyckas med den digitala transformationen. Ingen organisation kan uppnå det på egen hand.

Hela podcastavsnittet med Fujitsu finns här.

Mer från IT Channel Perspectives

Andra avsnitt av podcasten IT Channel Perspectives gästas av andra kanalchefer runt om i världen:

  • Lee Dutton, Group Sales Director, Misco UK och Maeve Fox, IT Digital Channel and Program Director, Schneider Electric Europe. De utforskar de nya affärsmöjligheterna med edge computing och diskuterar hur partnerskap mellan olika experter har hjälpt Misco att bygga ett resilient digitalt ekosystem som driver tillväxt.
  • Tim Suhling, Vice President, Global Business Intelligence på Ingram Micro och Giles Pattison, IT Channel Marketing and Strategy Director, Schneider Electric Europe. De diskuterar hur Ingram Micros digitala strategi för data science, det vill säga analys och användning av data, hjälper partners att utvecklas.
  • Angel Castaño, Technical Director Energy Efficiency, Cad&Lan Spanien, och Ana Carolina Cardoso Guilhen, Channel Director Iberia, Schneider Electric. Deras djupgående samtal handlar om hur slutanvändare kan minska uppehållet vid ström- och IT-avbrott, om övergången till fjärrstyrning och om hur nya digitala modeller för tjänsteerbjudanden hjälper partners att öka intäkterna.

– Dessa organisationer har fortsatt att spela en viktig roll under hela pandemin och har klarat av utmanande omständigheter för att möta de ökande kraven på digital transformation, säger David Terry, Vice President, IT Channels, Schneider Electric Europe. Genom vår nya podcast ville vi fånga upp erfarenheter direkt från våra partners och dela med oss av viktiga insikter som kan hjälpa andra företag att diversifiera sig, växa och lyckas.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>