Hem KANALPARTNER 2021

KANALPARTNER 2021

Publicerat av: Redaktionen

 

KANALPARTNER 2021

 

SEC DATACOM är en värdeadderande IT-distributör med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. I mer än 25 år har vi skapat mervärde för kanalens alla parter genom att bygga broar mellan slutkundens behov och våra återförsäljares kompetenser.

 • Nordisk distribution med lokal närvaro
  Vår nordiska räckvidd är en stor tillgång men den lokala kunskapen och marknadsanpassningen är minst lika viktig. Vi sätter stor ära i att vara enkla att handla med och värdesätter därför vår lokala närvaro särskilt.
 • Ledande leverantörer
  Vi representerar ledande leverantörer inom våra primära verksamhetsområden: IT-säkerhet, nätverk, server/lagring och Unified Communications. Dessutom erbjuder vi produkter inom M2M, IT Management och IoT.
 • Verkligt mervärde
  Vår främsta uppgift som distributör är att fungera som en brygga mellan kanalens parter. Med hjälp av vår erfarenhet, kompetenta medarbetare och ett tätt samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda stöd som gör skillnad genom hela affärscykeln.

Läs mer på www.secdatacom.se eller följ oss på LinkedIn.


KANALPARTNER 2021

Nutanix är ett världsledande företag inom molnmjukvara och hyperkonvergerade infrastrukturlösningar som gör infrastrukturen så pass osynlig att IT-avdelningen kan fokusera på applikationerna och tjänsterna som driver företaget. Företag världen över använder Nutanix Enterprise Cloud för att skapa applikationshantering och mobilitet med ett enda klick I publika, privata och distribuerade edge-moln så att de kan köra alla typer av applikationer i alla typer av skalor med dramatiskt sänkt ägandekostnad. Resultatet är organisationer som snabbt kan leverera högpresterande IT-miljöer på begäran, vilket ger applikationsägare en riktig molnupplevelse.

Läs mer på www.nutanix.com


KANALPARTNER 2021

 

” Ingram Micro är en ledande distributör inom IT och Mobilitet som med global infrastruktur och fokus inom distribution, molntjänster, logistik och tekniska lösningar ser till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt.Vi erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar.Vill alltid framåtIngram Micro grundades 1979 och har i över 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster.Skalbarhet och effektivitetVärldens största varumärken och detaljister litar på att vi stödjer deras verksamhet under hela året. Vårt engagemang för att investera i teknik ger skalbarhet, effektivitet och kritisk synlighet för våra kunder när det är som viktigast.Globalt mindset

Sedan 1993 har Ingram Micro erbjudit lösningar i alla större regioner och vi fortsätter att stärka kapaciteten genom expansion och förvärv på nya marknader.

Läs mer på www.ingrammicro.se


KANALPARTNER 2021 2

Tech Data är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer. Företaget är rankat som nr 107 på Fortune 500®-listan i USA och är ett av de högst uppskattade företagen i världen. För mer information besök www.techdata.com eller följ oss på Facebook och Twitter.

Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga, norr om Stockholm. Tech Data har lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer, myndigheter och privatkonsumenter.

Läs mer på www.techdata.com


 

KANALPARTNER 2021

Here at Exclusive Networks we accelerate market entry and growth for innovative cybersecurity, networking and infrastructure technologies. This makes us the go-to choice for market leading technologies and reseller partners.

 • Our business model of a single touch/multiple markets VAD, is unique.
 • We combine specialist value-adding technical and marketing support, with the volume and reach of a global distributor.
 • Reseller partners around the world rely upon us to boost their business opportunities and achieve new revenues from the changing technology landscape.

Exclusive Networks continually challenges traditional VAD models, redefining value and creating differentiation. We call this ‘Disruptive Distribution’.

Läs mer på https://www.exclusive-networks.com/se/ 


1200px datto logo

About

At Datto, we believe there is no limit to what small and medium businesses can achieve with the right technology.

As the world’s leading provider of cloud-based software and technology solutions purpose-built for delivery by managed service providers (MSPs), Datto offers Unified Continuity, Networking, and Business Management solutions and has created a unique ecosystem of MSP partners. These partners provide Datto solutions to over one million businesses across the globe. Datto has won awards for its rapid growth, product excellence, superior technical support, and for fostering an outstanding workplace.

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>