KANALPARTNER 2018

pngpix-com-arrow-electronics-logo-png-transparent

Arrow ECS är en värdeadderande distributör som levererar kompletta IT-lösningar för mindre, medelstora och stora företag och organisationer.

Genom att vara rådgivare för både leverantörer och återförsäljare, ser vi till att förenkla processer, skräddarsy lösningen och säkerhetsställa att partners utvecklar sin affär.
Vi kan skapa lösningar med de bästa komponenterna inom infrastruktur, för att möta kundens IT behov.
All försäljning sker via partnerföretag.

Channel Management

Den tekniska utvecklingen och ökade konkurrensen på marknaden bland partners och leverantörer gör att det finns utrymme för utökat stöd från en distributör. Som den ledande värdeadderande distributören gör Arrow ECS det genom Channel Management – en strategi som bygger på utvekling av kanalen och marknaden samt tjänster som stöttar detta erbjudande.
 • Kanalutveckling
  Vi ger ett omfattande stöd till våra partners för att minska deras arbetsbörda. Till exempel administration av förnyelser samt gemensamma initiativ för att gå till marknaden.
 • Marknadsutveckling
  Vår kunskap om kanalen gör att vi blir allt mer involverade i leverantörernas tillväxtstrategier. Vi hjälper dem att nå nya marknader. Genom att ha ett lösningsfokus kan vi hjälpa våra partners att ta sig in på nya marknader med bland annat program för marknadsföring.
 • Kanaltjänster
  Gör det möjligt för partners att fokusera på sin kärnverksamhet genom att vi hjälper till med sånt som ligger utanför den. Men också att generera högre vinst genom att erbjuda ökat stöd till kunderna i form av bland annat utbildning, rådgivning, teknisk kompetens samt finansiellt stöd.

 


 

WatchGuard Technologies, Inc.  är en global ledare inom nätverkssäkerhet, säkra trådlösa lösningar och produkter för nätverksdata och servar mer än 80,000 kunder över hela världen.

WatchGuard distribueras i Sverige via Commaxx

Om commaxx AB

Commaxx är en värdeadderande IT distributör som erbjuder tekniska lösningar som möjliggör en ökad konkurrensförmåga och lönsamhet. Lösningarna levereras av ett starkt nätverk av auktoriserade återförsäljare med hög kompetens.

 


Staying ahead of change to build channel market success.

About Us

Here at Exclusive Networks we accelerate market entry and growth for innovative cybersecurity, networking and infrastructure technologies. This makes us the go-to choice for market leading technologies and reseller partners.

 • Our business model of a single touch/multiple markets VAD, is unique.
 • We combine specialist value-adding technical and marketing support, with the volume and reach of a global distributor.
 • Reseller partners around the world rely upon us to boost their business opportunities and achieve new revenues from the changing technology landscape.

Exclusive Networks continually challenges traditional VAD models, redefining value and creating differentiation. We call this ‘Disruptive Distribution’.

 

 

 

 

 

 

 

 


Upptäck hur Fujitsu kan hjälpa dig att lösa dagens utmaningar i verksamheten och dra nytta av de nya möjligheterna som den digitala teknologin erbjuder.


 

Also är B2B partner på Europa marknaden, handelscentrum för varor och tjänster i IT-branschen. Anpassad till behoven och kraven från de mest skilda kunder. Det gör också en kompetent, pålitlig och hållbar partner.


AVG Business Avast, ger dig lösningar som säkrar, förenklar och optimerar IT-upplevelsen för små och medelstora företag över hela världen. AVG Business Avast, är en moln och säkerhetslösning som är skräddarsydd för kanalen och inkluderar en fjärrövervakning och hanteringsplattform med säkerheten inbyggd i kärnan.