KANALPARTNER 2019

 

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt.

 • Vill alltid framåt
  Ingram Micro grundades 1979 och har i över 35 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster.
 • Skalbarhet och effektivitet
  Världens största varumärken och detaljister litar på att vi stödjer deras verksamhet under hela året. Vårt engagemang för att investera i teknik ger skalbarhet, effektivitet och kritisk synlighet för våra kunder när det är som viktigast.
 • Globalt mindset
  Vi siktade på globalitet långt innan det blev en trend och har nu verksamhet i över 38 länder. Sedan 1993 har Ingram Micro erbjudit lösningar i alla större regioner och vi fortsätter att stärka kapaciteten genom expansion och förvärv på nya marknader.

Ingram Micro Sverige

Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Mobilitet som representerar koncernens samtliga affärsområden; Technology Solutions, Cloud och Commerce & Lifecycle Solutions. Vi erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik.

Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås


Tech Data är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer. Företaget är rankat som nr 107 på Fortune 500®-listan i USA och är ett av de högst uppskattade företagen i världen. För mer information besök www.techdata.com eller följ oss på Facebook och Twitter.

Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga, norr om Stockholm. Tech Data har lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer, myndigheter och privatkonsumenter.


 

Staying ahead of change to build channel market success.

About Us

Here at Exclusive Networks we accelerate market entry and growth for innovative cybersecurity, networking and infrastructure technologies. This makes us the go-to choice for market leading technologies and reseller partners.

 • Our business model of a single touch/multiple markets VAD, is unique.
 • We combine specialist value-adding technical and marketing support, with the volume and reach of a global distributor.
 • Reseller partners around the world rely upon us to boost their business opportunities and achieve new revenues from the changing technology landscape.

Exclusive Networks continually challenges traditional VAD models, redefining value and creating differentiation. We call this ‘Disruptive Distribution’.

 


Also är B2B partner på Europa marknaden, handelscentrum för varor och tjänster i IT-branschen. Anpassad till behoven och kraven från de mest skilda kunder. Det gör också en kompetent, pålitlig och hållbar partner.

 


 Conapto är det helsvenska alternativet som utmanar co-location branschen med moderna affärsmodeller utan bindningstider och twin-site lösning för maximal redundans och tillgänglighet. Vi erbjuder två säkra, miljövänliga och kostnadseffektiva serverhallar i Stockholm samt marknadsledande tillgång till kommunikation och uppkoppling mot publika molntjänster såsom Amazon Web Services, Microsoft Azure och Google Cloud.

Läs mer på www.conapto.se