Kändisar och IT-nyheter trängs på AT&T Business Summit
Hem EVENTEvent Bevakning Kändisar och IT-nyheter trängs på AT&T Business Summit

Kändisar och IT-nyheter trängs på AT&T Business Summit

Publicerat av: Redaktionen

Igår startade AT&T Business Summit i Dallas I USA. Artister med Billy Idol i spetsen blandas med en ström av tekniska nyheter. Evenemanget pågår veckan ut.

Kändisar och IT-nyheter trängs på AT&T Business Summit 2Varje dag kommer nya utspel och nyheter att presenteras. En av dagens viktigaste var en app som gör, även en äldre bil, helt uppkopplad. Idag presenterades också ett samarbete AT&T-Ericsson som ska underlätta säkerheten av utrustning och saker när allting blir uppkopplat.

Företaget Harman lanserade en tjänst kallad Spark. Det består av en app till mobiltelefonen och en liten elektronisk enhet som sätts in i bilens datauttag (det har de flesta moderna bilar). Med lösningen blir bilen helt uppkopplad. Bilföraren kan få snabb och automatisk assistans vid bilkrock. Bilen kan också genomgå olika diagnoser och snabbt hitta närmaste verkstad. Harman och AT&T samarbetar där AT&T står för nätverkstjänsterna.

AT&T har ingått ett samarbete med svenska Ericsson för att erbjuda omfattande tester att skydda IoT-enheter från den växande hotet för intrång och öka cyber-säkerhet. Samarbetet innebär att företagen och organisationer ska kunna genomföra test och utvärdering av sina system och utrustning för att göra sina enheter säkrare.

Ytterligare 60 länder kommer nu att ha möjlighet att dra nytta av AT&T Business Wi-Fi-tjänster, eftersom AT&T utökar sin internationella täckning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>