Hem Teknik Kapsling nu med displayer och membranknappsatser

Kapsling nu med displayer och membranknappsatser

Publicerat av: Redaktionen

Elektronikkapslingar från Phoenix Contact finns nu med integrerade pekskärmar eller displayer och membranknappsatser.

Kapslingssystemen för visualisering och drift är lämpliga för process- eller styrprocedurer i kopplingsskåpet eller fältet.

En webbaserad konfigurator möjliggör fri positionering av displayen och övrig anpassning av kapslingen i enlighet med respektive applikation. Ni får prefabricerade och testade moduler för effektiv slutmontering enligt Plug and Play-principen.

Kapsling nu med displayer och membranknappsatser 3Skärmarna är nedsänkta i nivå på kapslingens framsida. Högupplösta, grafikkompatibla 2,4-tums färgskärmar är tillgängliga för ICS-, ME-IO- och UCS-kapslingsfamiljerna, både med och utan touchfunktion. Det finns också en skärm med en storlek på 0,96″ tillgänglig för de smala höljena med en total bredd på 25 mm i ICS-familjen av kapslingar. Detta kompletteras med en membranknappsats för drift. Kapslingar förberedda för touchdisplayer upp till en storlek på 7″ är tillgängliga för UCS-familjen, och de kan också visualisera mer komplexa sekvenser på grund av sin storlek.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>