Karin Patring ny HR-direktör på Sogeti
Hem Kvinnor på Kanalen Karin Patring ny HR-direktör på Sogeti

Karin Patring ny HR-direktör på Sogeti

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Karin Patring, 41 år, har en gedigen erfarenhet inom Human Resources (HR). I grunden har hon en magisterexamen i ekonomi.

Karin Patring ny HR-direktör på Sogeti 2Karin Patring påbörjade sin karriär i ett privatägt entreprenörsbolag inom bemanning och rekrytering där hon arbetade under många år, bland annat som rekryteringskonsult, konsultchef och HR-chef. Hon kommer närmast från Bisnode, där hon arbetat i drygt fem år, varav de senaste 3,5 åren som HR-direktör för den svenska verksamheten.

– Karin Patring har mycket goda meriter i bagaget som vi ser fram emot att dra fördel av. Vi är mycket stolta och glada över att hon valt Sogeti, kommenterar Sergio de Brito, vd Sogeti Sverige.

Karin Patring är i sin roll som HR-direktör en del av Sogeti Sveriges ledningsgrupp och har det övergripande ansvaret för HR-agendan i Sverige. Sogeti Sverige omfattas av 1150 anställda på 21 orter runt om i landet.

– Jag brinner för kultur, ledarskap och medarbetarengagemang. Som person är jag rak, tydlig och en förespråkare av pragmatiska lösningar. Sogetis värderingar och kultur, plus att man verkar i en bransch som tilltalar mig mycket, blev sammantaget en perfekt matchning, säger Karin Patring.

Högt upp på agendan framåt finns att stötta Sogetis kraftfulla rekryteringsansats som i år nådde all-time-high då man satt målet att anställa 330 personer.

– Med en stark ställning på marknaden och ökande behov från kunderna, är och förblir rekrytering ett huvudfokus framåt, utöver våra ständiga ansatser att bibehålla en hög medarbetarnöjdhet, vilken är grunden till vår affär. Vi vill gärna rekrytera nya medarbetare med expertis inom digitala kanaler, Cloud, test och kvalitetssäkring samt inom området Analytics & Cognitive, vilket är särskilt hett i AI-eran, kommenterar Karin Patring.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>