Karin Schreil Jonsson ny VD på Fujitsu Sverige

fujitsuStockholm, 12 oktober 2015,  Karin Schreil Jonsson ny VD på Fujitsu Sverige – Karin Schreil Jonsson har tillträtt tjänsten som VD på Fujitsu Sverige. Karin har haft flera ledande positioner på ICT-företag. I sin senaste roll har hon varit affärsenhetschef på ett globalt IT-tjänsteföretag med ansvar för företagets hela portfölj av tjänster och lösningar samt för dess globala infrastrukturtjänster i Skandinavien.

”Jag ser mycket fram emot denna spännade utmaning. Jag ser god potential i att expandera vår verksamhet i Sverige. Fujitsu är ett fantastiskt bolag med ett av marknadens vassaste utbud av produkter och tjänster. Dessutom ligger vi långt fram i vårt hållbarhetsarbete vilket bevisas av att vi är med på Dow Jones Sustainability World Index för 16:nde gången”, säger Karin Schreill Jonsson, VD på Fujitsu Sverige.

“Vi är mycket glada över att Karin nu är på plats för att leda den svenska organisationen. Hon har omfattande erfarenhet från global IT-tjänsteverksamhet och hon känner den svenska marknaden väl. Karins uppdrag blir att fokusera på kunder och försäljning i Sverige, med målet att expandera och leda verksamheten mot ännu bättre resultat.” Säger Conway Kosi, ansvarig för Fujitsu i Norden.

Post Comment