Kaseya köper upp amerikanskt SaaS-företag
Hem Leverantör Kaseya köper upp amerikanskt SaaS-företag

Kaseya köper upp amerikanskt SaaS-företag

Publicerat av: Redaktionen

[KANALEPARTNER] Kaseya, som tidigare i år förvärvade IT-företaget Datto, har nu köpt upp det amerikanska SaaS-företaget ConnectBooster, som automatiserar processer för fakturering och hantering av inkommande betalningar.

Detta teknikuppköp innebär en betydande stärkning av Kaseyas IT Complete-plattform.

 Kaseya, en av världens ledande leverantörer av kompletta lösningar för IT- och säkerhetshantering för IT-tjänsteleverantörer (MSP) och små och medelstora företag, har förvärvat ConnectBooster. ConnectBooster är ledande inom automatiserad redovisning av kundreskontra och säkra betalningslösningar. Detta teknikuppköp innebär att Kaseyas IT Complete-plattform utökas med automatiserad fakturering och hantering av inkommande betalningar.

ConnectBooster automatiserar faktureringsprocessen för både prenumerationsbaserade tjänster och engångstjänster i en säker och robust IT-miljö. Lösningen integreras enkelt med branschledande kundreskontra- och faktureringslösningar, och effektiviserar administrativa uppgifter, vilket gör det möjligt för IT-avdelningen att spara både tid och pengar.

– Varje Kaseya-förvärv syftar till att göra livet enklare för våra MSP:er. Genom att integrera ConnectBooster med vår IT Complete-plattform kan vi frigöra tid åt MSP:er, tid som de i stället kan lägga på affärsutveckling och tillväxt så att de blir mer produktiva och lönsamma, säger Fred Voccola, VD för Kaseya.

Kaseya köper upp amerikanskt SaaS-företagEnligt statistik från Kaseya, väntar i genomsnitt 81 procent av alla MSP:er över 60 dagar på att få in betalningar från de fakturor de skickat sina kunder. Denna siffra sänker ConnectBooster till i genomsnitt 1,4 dagar. Genom att automatisera den månatliga faktureringen till slutet av månaden behöver MSP:er inte längre själva jaga sina kunder för betalning. Och när antalet användare som hanterar fakturering varierar och förändringar för faktureringsrutinerna görs, behöver MSP:er inte längre hantera dessa ändringar manuellt.

Detta frigör mycket tid och minskar kostnaderna för de MSP:er som har anlitat extern hjälp för att hantera kundreskontra. ConnectBooster är redan helt integrerat med Kaseya BMS och Datto AutoTask, vilket gör att Kaseyas kunder har omedelbar tillgång till den nya tekniken.

ConnectBooster är det senaste tillskottet till Kaseyas IT Complete-plattform, som är en bred palett av lösningar utformade för att lösa MSP:ers största utmaningar, exempelvis en komplicerad IT-arkitektur med många olika leverantörer, teknisk ineffektivitet, begränsad mjukvaruanvändning och budget. Tekniken, som redan används av många MSP:er, genererar korrekt bokföring och förbättrar likviditeten, samtidigt som ekonomiavdelningen slipper sitta med onödiga och tidskrävande bokföringsuppgifter. ConnectBooster har djupgående integration av arbetsflöden och automatiserade processer.

I samband med uppköpet kommer ConnectBooster, med huvudkontor i amerikanska North Dakota, fortsätta som ett oberoende varumärke. 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>