Hem Säkerhet Kaspersky Lab omprofilerar – byter namn och visuell identitet

Kaspersky Lab omprofilerar – byter namn och visuell identitet

Publicerat av: Redaktionen

IT-säkerhetsföretaget Kaspersky Lab byter idag namn till Kaspersky med ett uppdrag inriktat på att bygga en säkrare värld.

Kaspersky Lab omprofilerar – byter namn och visuell identitet 3I mer än 20 år har Kaspersky Lab erbjudit säkerhetslösningar till kunder och strävat efter att rädda världen. Med en ökad digitalisering och globalisering har Kaspersky nu flyttat bortom antiviruslabbet för att bli en teknisk ledare med en avancerad och omfattande portfölj av säkerhetslösningar och tjänster, inklusive innovativa produkter och tekniker, molntjänster och världsledande insikter om hotlandskapet.

Dagens omprofilering speglar den omvandlingen. Företagsnamnet ändras till ett enkelt Kaspersky och det nya uppdraget ’att bygga en säkrare värld’ betonar företagets engagemang för en pålitlig och transparent framtid där alla med skydd av Kaspersky har möjligheten att använda teknik.

– Sedan vi grundade vårt företag för mer än 22 år sedan har vi sett både hotlandskapet och vår bransch utvecklas och förändras, samtidigt som vi bevittnat teknikens växande roll i våra liv både på jobbet och hemma, säger Eugene Kaspersky, VD på Kaspersky. Idag har världen nya behov, och vår omprofilering återspeglar vår vision för att möta dessa behov – inte bara idag, utan även i framtiden. Utöver att bygga vidare på våra framgångsrika meriter för att skydda världen från cyberhot, hjälper vi också till att skapa en säkrare värld som är immun mot cyberhot. En värld där alla fritt kan njuta av de många fördelarna som tekniken har att erbjuda.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>