Katrin Nerhag ny affärsutvecklingschef på CGM
Hem ANNONS Katrin Nerhag ny affärsutvecklingschef på CompuGroup Medical Sverige

Katrin Nerhag ny affärsutvecklingschef på CompuGroup Medical Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Vi är glada att välkomna Katrin Nerhag som ny affärsutvecklingschef för vår enhet Business Development på CompuGroup Medical Sverige (CGM).

Katrin har lång och omfattande erfarenhet av försäljning och affärsutveckling inom e-hälsa, både nationellt och internationellt, bland annat från Tech-företagen InterSystems och CGI.

”Med Katrin ombord och ansvarig för enheten kan vi ytterligare öka och stärka vårt kundfokus samt genom våra produkter och tjänster skapa mervärde för våra kunder nu och i framtiden”, säger Leif Tüll VD CGM Sverige.

Enheten Business Development är ett viktigt stöd i CGM:s resa att stärka företagets position på den svenska marknaden. Fokus kommer vara att bredda CGM:s erbjudande, dels genom att introducera koncernens produkter och tjänster på den svenska marknaden, dels genom att etablera partnerskap med företag som erbjuder kompletterande tjänster.

Katrin Nerhag ny affärsutvecklingschef på CGM

Katrin Nerhag

”Jag ser verkligen fram emot att ta mig an rollen som affärsutvecklingschef på CGM. CGM är ett av Europas största företag inom Health IT och har ett brett utbud av digitala tjänster som kan bidra till att effektivisera arbetet inom hälsa, vård och omsorg. Tillsammans med våra kunder och partners vill vi digitalisera delar av vårdkedjan för att frigöra tid och resurser till det viktiga mötet mellan patient och vårdgivare”, förklarar Katrin Nerhag.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>