Kingston Digital introducerar nytt High Endurance microSD-kort

Kingston Technology Companys dotterbolag inom flashminnen och världens största tillverkare inom minnesprodukter och teknologiska lösningar lanserar ett nytt High-Endurance microSD-kort.

Kingston Digital introducerar nytt High Endurance microSD-kort 1Kortet är speciellt framtaget för applikationer med högintensiva läshastigheter, såsom hemsäkerhetsteknik, övervakningskameror samt bil- och kroppskameror.

Medan läsintensiva applikationer är starkt beroende av hög prestanda och säkerhet, erbjuder Kingstons High-Endurance microSD-kort ett hållbart alternativt med högre uthållighet och större lagerutrymme vilket når upp till de krav som ställs på inspelningsprodukter för hem- och bilövervakningsutrustning. High-Endurance microSD-kortet kan lagra upp till 20,000 timmar av sömlös videoinspelning i full 1080p HD-upplösning och säkerhetsställer en pålitlig dokumentation av vad som försiggår, både i hemmet och på motorvägen.

Kingstons High-Endurance microSD-kort är utvecklad och testad för tuffa förhållanden och tål extrema temperaturer, elektriska stötar, vatten och röntgenstrålar. Kingstons High-Endurance microSD-kort är en driftsäker lösning som fångar kritiska ögonblick över långa tidsperioder utan att riskera hot om förlorad eller komprometterad data.

– Övervakningsteknik som fångar händelser i hemmet och på bilvägen kan visa sig vara oerhört värdefull. Konsumenter vill försäkra sig om att deras minneskort kan motstå extrema förhållanden samtidigt som de kan levererar stabila lagringsmöjligheter i kritiska situationer. Att ha en kamera på instrumentbrädan i bilen eller säkerhetskameror i hemmet börjar bli vardagsmat, och med vårt nya High-Endurance microSD-kort kan vi möta konsumenternas växande kraven på ökad inspelningskapacitiet och samtidigt hålla samma höga standard, effektiva upptagning och pålitlighet som Kingstons övriga produktsortiment gör idag, säger Tiago Gomes, Flash Business Manager, Kingston EMEA.