Kjell Ahlzen invald som ny styrelseledamot

Infront IT-Partner stärker sin bolagsstyrelse med Kjell Ahlzen som ny styrelseledamot den 22 juni 2016.

-Infront är på en resa där man ständigt tar nya kliv i sin ambition att leverera högre kundvärde. För mig är det väldigt stimulerande att få bidra med min erfarenhet i den strategiska dialogen kring hur bolaget utvecklas och också agera sparring-partner till ledningen, säger Kjell Ahlzen. _DSC0559 (002) kjell

Kjell har tidigare varit vd på HP Enterprise, en tjänst som han precis lämnat för att istället bli Sverigechef på molnbolaget Salesforce. En av fördelarna med att välja in Kjell i styrelsen är att han har stor erfarenhet av branschen och kan se på Infronts fortsatta utveckling med nya ögon. Dessutom har Kjell Infronts värderingar i sitt DNA.

– Med sin breda kompetens inom både den traditionella infrastruktur-affären och den molnbaserade tjänsteleveransen kommer Kjell att tillföra strategisk tyngd i vår fortsatta strävan efter att bli våra kunders bästa leverantör, säger Johan Rosenqvist, en av grundarna av Infront.  Förutom Kjell Ahlzen består styrelsen på Infront IT-Partner av Per Apelgren (ordförande), Johan Rosenqvist, Henrik Enbom och Patrik Sandin.

Infront IT-Partner Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar. Som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare med 96 % kundnöjdhet i den senast genomförda kundundersökningen fortsätter Infront vara en stark utmanare på marknaden.

Post Comment