Knowit blir ny strategisk partner till Ovako
Hem Nyheter Knowit blir ny strategisk partner till Ovako

Knowit blir ny strategisk partner till Ovako

Publicerat av: Redaktionen

Ovako har valt Knowit i Örebro som ny partner för utveckling och förvaltning av IT-system.

Knowit blir ny strategisk partner till Ovako 2Det nya samarbetet innebär såväl utökad leveranskapacitet som större flexibilitet för delar av Ovakos nuvarande systemflora.

– Knowits erbjudande täcker de behov vi har vad gäller utveckling och förvaltning av våra IT-system. Det är ett flexibelt samarbete som känns tryggt och kompetent med en agil affärsmodell som gör det möjligt för oss att skala upp och ner vår interna IT-leverans inom systemutveckling, säger Jenny Vannestål, tf Gruppchef System SE, Ovako Sweden.

Knowit har agila leveransteam som är vana att jobba mot flera kunder samtidigt. Det agila arbetssättet, som idag är etablerat vid utveckling av IT-lösningar, ger en öppenhet för omprioritering, förändring och nya krav under arbetets gång samtidigt som man minskar beroendet till enskilda individer. Detta arbetssätt var både intressant och efterfrågat av Ovako i sökandet efter en strategisk partner

– Vi på Knowit är mycket glada över förtroendet att få arbeta tillsammans med Ovako. Med vår kompetens, inom allt från verksamhet och IT till agila arbetssätt, har vi rätt förutsättningar att ge det stöd Ovako efterfrågar, säger Pia Engwall, vd Knowit Örebro.

Knowits agila leveransteam är sedan i juni igång och hanterar redan effektivt ärenden tillsammans med Ovakos egna systemutvecklare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>