Kompetens och tillväxt avgörande när Intrx väljer Visolit som strategisk partner
Hem ITKONSULTFÖRETAG Kompetens och tillväxt avgörande när Intrx väljer Visolit som strategisk partner

Kompetens och tillväxt avgörande när Intrx väljer Visolit som strategisk partner

Publicerat av: Redaktionen

Intrx, ett företag inom design och installation av interiörer för butiker och offentliga utrymmen, väljer Visolit som strategisk partner för sin framtida tillväxt genom tjänstebaserad IT.

Intrx, tidigare Butikskonsult, är ett företag med 80 anställda i Kumla och verksamhet i bland annat Sverige, Finland, Tyskland och Danmark. Intrx hjälper sina kunder med att designa, utveckla och inreda butikslokaler, interiörer och offentliga utrymmen.

För att säkra sin framtida tillväxt har Intrx ingått ett strategiskt partnerskap med Visolit som tar ett helhetsansvar för Intrx IT-behov.

– Vi känner hur IT växer och utvecklingen går väldigt fort, men det är svårt att klara det som företag. Nu köper vi en tjänstebaserad IT-lösning med ansvaret hos Visolit, vilket är mycket bättre än att vi äger vår IT själva. Det var tydligt för oss att gå vägen mot tjänstebaserad IT och vi har stort förtroende för Visolit som med sin kompetens kan ta hand om hela vårt behov av IT, säger Johan Forsberg, strategisk inköpare på Intrx.

Intrx framtid är avhängig av en flexibel och skalbar plattform som tillåter verksamheten att växa. Företaget tar till exempel fram visualiseringar av interiörer som kunderna kan granska innan interiören byggs, vilket markant ökar datamängderna. Med Visolits tjänstebaserade IT-lösning kan Intrx tillhandahålla fler produkter på egen hand och komma snabbare till marknaden.

– Med visualiseringarna kan vi visa kunderna vad vi kan skapa, de får en bild av butiken innan vi levererar och kan justera och flytta om objekt i interiören. Det skapar en interaktion med våra kunder. Då behöver vi en partner som kan driva detta åt oss för vi kan inte addera mer IT-resurser själva, säger Johan Forsberg.

– Vi har positiv syn på marknadsutvecklingen. Ny teknik kommer till och vi behöver dra nytta av den utvecklingen. När alla butiker kan öppna upp efter pandemin kommer nya möjligheter, men också på ett nytt sätt. Vi ser en enorm marknad med framtidens butiker och restauranger och med Visolits flexibla och skalbara IT-tjänst kan vi växa eller krympa efter behov , säger Johan Forsberg.

Avtalet innehåller Microsoft 365, hantering av klienter, datacentertjänster och hantering av kritiska affärsapplikationer, men även “mjuka” IT-funktioner som problemhantering, proaktivitet, samverkan, ledning och strategiskt partnerskap. När det uppstår problem kommer Visolit att vara snabba på att hantera ärenden.

– Visolit är en lokal partner och framförallt en framåtlutad leverantör som är proaktiv. Det är viktigt för oss att Visolit ska bli som en avdelning hos oss, en resurs som vi gör saker gemensamt med. Visolit tar ansvar och ger oss hjälp, och har en vinnarlust som jag gillar. Vi ställer en massa krav med effektmål att frigöra vår IT och få mer tid för affären, men vi hade också roligt under upphandlingen och det är viktigt med en bra relation, säger Johan Forsberg.

– Alla utmaningar behöver en partner och det här avtalet betyder mycket för oss. Intrx är det ledande bolaget i sin bransch och det är en förmån för oss att få kliva in som framtidens it-partner. Vi vill förknippas med Intrx och vi är stolta och ödmjuka för uppdraget, säger Johan Ripe, vd på Visolit i Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>