Kontract är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige
Hem NyheterUndersökningar Kontract är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige

Kontract är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

När Sveriges IT-kunder fått säga sitt hamnar Kontract i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden.

Kontract är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige

Detta enligt 2020   års leverantörskvalitetsundersökning som genomförts av analysföretaget Radar.

Varje år genomför Radar Sveriges mest omfattande undersökning kring kundupplevda värden och kvalitet. År 2020 deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

Undersökningen presenterar utveckling och analys avseende kundnöjdhet inom fyra definierade segment av IT-tjänstemarknaden, däribland områdena Verksamhetsnära IT och Konsulttjänster – där Kontract ligger topp 5 inom båda kategorierna.

”Vi är stolta och glada över att få detta erkännande av våra kunder. Det är ett kvitto på att det hårda arbete vi dagligen lägger ner för att överträffa våra kunders förväntningar verkligen lyckats. Vi har lyckats skapa en organisation med engagerade medarbetare som har såväl den tekniska expertisen som förståelsen och kunskapen kunderna efterfrågar. För oss är det även extra glädjande att uppnå detta resultat under ett år som varit annorlunda på många sätt och vis”, säger Kristian Franzén, vd Kontract.

Hans Werner, VD Radar ger följande analys kring rapporten:

”Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2020/21 visar att när kundintimitet, partnerskap och värde är i fokus så sker det stora förändringar i relationen mellan kund och leverantör. Följsamhet, förståelse och närhet till kund har premierats under 2020 när kunderna tvingats ha fokus på lönsamhet”, säger Hans Werner, vd Radar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>