KPMG har slutit nytt avtal med Visma Spcs
Hem NyheterFöretagsnyheter KPMG har slutit nytt avtal med Visma Spcs

KPMG har slutit nytt avtal med Visma Spcs

Publicerat av: Redaktionen

KPMG har slutit avtal med Visma Spcs för tjänsten Visma Skatt & Bokslut Pro.

Detta sker i samband med att KPMG nysatsar på kvalificerade redovisningstjänster och rådgivning för företag inom Private Enterprise segmentet.

Under hösten har KPMG gjort en genomgång, av de programvaror som finns på marknaden där de kom fram till att Visma Spcs har den lösning som passar dem och deras kunder.

KPMG har slutit nytt avtal med Visma Spcs

Foto: KPMG

– Vi är väldigt glada över att KPMG, i sin genomgång av programvaror, kommit fram till att Visma Spcs har den bästa lösningen. Jag är stolt över att de väljer Visma Skatt & Bokslut Pro i sitt arbete framåt, säger Linda Olsson, affärsområdeschef Byrå på Visma Spcs.

Visma Skatt & Bokslut Pro är ett program för allt kring företags skatt och bokslut, som exempelvis skattesimuleringar, deklaration och årsredovisning.

KPMGs revisionskunder har nu möjligheten att få bokslut och årsredovisning levererade av samma företag, allt under samma tak – smidigt och effektivt för kunden.

– Sveriges redovisnings- och revisionsbyråer har en viktig roll att hjälpa företagarna att utvecklas. Med moderna digitala lösningar kan byråerna automatisera mycket av arbetet, få tid att vara rådgivare och hjälpa Sveriges småföretagare, fortsätter Linda Olsson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>