Kreativiteten i fokus när HP visar upp sina nya premiumdatorer på filmfestivalen i Cannes
Hem Produkt Nyheter Kreativiteten i fokus när HP visar upp sina nya premiumdatorer på filmfestivalen i Cannes

Kreativiteten i fokus när HP visar upp sina nya premiumdatorer på filmfestivalen i Cannes

Publicerat av: Redaktionen

Med oöverträffad prestanda och elegant design ger HP digitala kreatörer och konstnärer möjligheten att överträffa sig själva

Under HPs fjortonde år på filmfestivalen i Cannes vilar företaget inte på sitt 75-åriga arv filmskapande innovation, utan visar istället upp nya enheter som prioriterar design, samarbete och skapande. HPs nya bärbara modeller i premiumsegmentet – Spectre x2, ENVY x360 och ENVY – levererar prestanda, design och innovation som gör det möjligt för dagens generation av digitala Kreativiteten i fokus när HP visar upp sina nya premiumdatorer på filmfestivalen i Cannes 2kreatörer att inspirera världen som aldrig förr.

– Filmfestivalen i Cannes samlar världens främsta filmskapare och konstnärer för att visa upp en unik form av berättande. Våra nya premiumprodukter har utformats för att frigöra kreativiteten i oss alla, säger Ron Coughlin PC-chef på HP. De nya versionerna av Spectre och ENVY som presenterats inspirerar fantasin och gör det möjligt för människor att uppfinna och skapa.

HPs nya Spectre- och ENVY-modeller utformades för att tänja på kreativa gränser och möjliggöra nya möjligheter, för att ytterligare stärka HPs position inom innovation. Djärv teknik och spännande designval kommer att glädja en generation som är angelägen om att använda teknik för att uttrycka sig. Spectre x2, HPs första delbara dator inom premiumsegmentet för Windows Ink1 levererar en helhetsupplevelse, inklusive en exakt pennupplevelse som har tagits fram tillsammans med konstnärer och kreatörer, allt för att leva upp till förväntningarna. De nya bärbara datorerna ENVY x360 och ENVY levererar prestanda i varje millimeter för att ge användarna möjlighet att ändra hur de arbetar, skapar och underhåller utan att kompromissa med stil eller funktion.

– Jag blev verkligen förvånad över hur HPs senaste tekniska innovationer inspirerade mig till att förändra min kreativa process och utforska nya metoder som att använda penna på en HP-dator. Resultatet har varit ett tillfälle att engagera människor i en djupare kollektiv berättelse som jag inte visste existerade, säger den moderna konstnären och visionären Jordan Nickel (POSE). Att arbeta med HP i detta projekt som lanseras i Cannes har varit en spännande upplevelse som har gett mig möjligheten att fortsätta tänka framåt.

HP Spectre x2 är en delbar dator i premiumsegmentet som levererar prestanda med sjunde generationens Intel Core-processorer, en stabil och hållbar lösning med stöd i rostfritt stål och möjligheten att skapa med Windows Ink.
• Penna med precision i alla lägen: Den Windows Ink-certifierade pennan är tryckkänslig för att konstnärer och kreatörer ska kunna skapa ett brett spektrum av konstnärliga effekter, allt från tjockleken på linjer till subtil skuggning och färgläggning. Dessutom kan det U-formade rostfria stålstativet fällas ihop helt, eller ställas i upp till 165 grader för att användaren ska kunna skissa och skriva i alla tänkbara vinklar, samtidigt som den ger enastående hållbarhet i vardagen.
• Förstärkt design med premiummaterial: Det CNC-bearbetade aluminimchassit i Dark -Ash Silver med ett kopparfärgat stativ ger både hållbarhet och snygg design.
• Ljusstark skärm: En briljant 12,3 tums 3K2K (3000×2000) skärm2 med 6 miljoner pixlar tar HD-underhållningen till nästa nivå och ger stöd för en mängd omgivande ljusförhållanden, vilket ger fotografer och grafiska konstnärer bättre skärmläsbarhet.
• Slitstarkt och löstagbart tangentbord: Med en stark magnet hålls tangentbordet fast i vilket läge som helst. , Ett fullstort tangentbord och en responsiv musplatta i glas ger bekväm hantering av datorn även när pennan inte används.
• Högupplöst kamera: En 13MP kamera bak, 5MP WDR bredbilds-kamera fram och en IR kamera3 för Windows Hello.
• Lång batteritid med HP Fast Charge: Bli underhållen och var produktiv med upp till 8 timmars batteritid4 . HP Fast Charge-teknik kan datorn laddas från 0% batteritid upp till 50% efter bara 30 minuters laddning.

HP ENVY 13, en bärbar dator som ger prestanda och produktivitet på vägen och ENVY 17 erbjuder skrivbordsprestanda var man än befinner sig och förvandlas till ett kreativt verktyg när inspirationen slår till.
• Design redo för röda mattan: IEtt slitstarkt metallchassi i Nagtural Silver eller Silk Gold, tillsammans med ett stilrent lyftande gångjärn gör att fläkten lätt kan cirkulera luften för effektiv kylning samtdigt som den ger en bekvämare skrivupplevelse.
• Gränslös kreativitet: Datorn finns med en UHD-skärm6, med mer än 8 miljoner pixlar, fyra högtalare med separat förstärkare och en HD WDR-kamera3 med bred betrakningsvinkel.
• Säkra innehållet: HP Secure Pad (vissa modeller) med inbyggd fingeravtrycksläsare för Windows Hello, ger de säkerhetsfunktioner som behövs och innebär att de senaste idéerna är skyddade.
• Prestanda för nya höjder: Med kapacitet för avancerad multitasking med de senaste Intel Core i3-, Intel Core i5- och Intel Core i7-processorerna7., Dedikerad grafik från NVIDIA (vissa modeller) innebär bättre upplösning, färger och responstid för de som arbetar med foto eller video.

HP ENVY x360 15,6” är en omvandlingsbar dator med ny design för att innehålla den teknik och mångsidighet som behövs för att vara både en bärbar dator och platta i vilken miljö som helst.
• Omvandlingsbar design med det lilla extra: En bildskärm med supertunn kant, aluminiumchassi och smidigt och steglöst gångjärn erbjuder kvalitet och hållbarhet i alla lägen och olika färger – modeller med Intel-processor finns Natural Silver och modeller med AMD-processor kommer i Dark Ash Silver.
• En skärm redo för pennhantering och streaming: Windows Ink Certification1 med högprecisionspenna (N-trig) gör det enkelt för användare att anteckna och markera i dokument En skärm med UHD IPS (vissa modeller) ger upp till 8 miljoner pixlar för att titta på högupplöst video eller arbeta med detaljerad redigering.
• Utmana gränserna för produktivitet: Genom välbeprövad prestanda kan avancerade användare enkelt jobba med flera samtidiga projekt tack vare de senaste processorerna från Intel (Core i5 och Intel Core i7) och AMD (AMD A9 och A12) 7,8 med upp till 16GB DDR4-minne.

Spectre och ENVY Pris och tillgänglighet9
• HP Spectre x2 beräknas finnas tillgänglig under augusti, från ca 1 7990 SEK inkl. moms.
• HP ENVY x360 15 finns tillgänglig från och med juli, från ca 9 990 SEK inkl. moms.
• HP ENVY 13 finns tillgänglig från och med augusti, från ca 1 2990 SEK inkl. moms.
• HP ENVY 17 Laptop finns tillgänglig på EMEA marknader från och med juli, från ca 1 2990 SEK inkl. moms.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>